Reklama

Reklama

Do temnoty - Série 1 (2018) (série)


Bytosti (S01E09)

(epizoda)
  • USA They Come Knocking

Obsahy(1)

Poté, co jeho žena zemřela na rakovinu, vezme otec své dvě dcery na výlet, na kterém budou čelit setkání s množstvím nadpřirozených entit. (AXN)

Recenze (9)

ricci.s 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Otec s dvomi dcérami sa vyberú na výlet, zaparkujú svoj karavan kdesi na púšti na konci sveta, a keď im v noci zaklopú na dvere dve podivné deti, budú mať o zábavu postarané. Sympatickí herci, pekná kamera, fajn námet. Potenciál by tu bol. Žiaľ, veľká škoda, že namiesto budovania strachu či priamych hororových scén sa tu zase sústreďujeme na vzťahy medzi postavami, takže film obsahuje množstvo nudnej vaty (najmä všetky flashbacky do minulosti s mŕtvou matkou mi prišli vrcholne nezaujímavé). V záverečnej tretine to vyvrcholilo celkom solídne, ale zase sa do toho snažili napchať čím viac melodrámy, ktorú v hororoch nevyhľadávam. Po posledných troch slabých častiach sa však jedná o mierne zlepšenie. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně lepší než předchozí díly. I když sem se docela bál, když to dělal stejný režisér dílu I'm Just Fucking Kidding. Naštěstí to bylo úplně jiné a normální. Bylo to inspirované short filmem Don't Let Them In. Podíval jsem se na něj a ten byl o dost strašidelnější a lepší než toto. Ze začátku vypadal tento díl hodně slibně, a když přišli na scénu ti podivíni, tak už se to jen zlepšovalo. Bohužel se díl čím dál víc kazí od části, kdy vyjde táta z karavanu a jde hledat jednu z dcer. Vadí mi na tom, že si jen tak vyjde a oni po něm ani nějak nejdou, a pak k tomu mi vadí, když přichází postupně konec, protože je potom díl čím dál tím víc family-friendly a vysvětlování to kazí taky. Bylo to dobře rozjeté na dobrý, docela strašidelný horor, ale nakonec to skončilo v nadprůměru kvůli moc family-friendly stylu a happy endingu. Báli se moc zasáhnout. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Deň otcov. Nathan sa spolu so svojimi dcérami Claire a Maggie vyberie kempovať na miesto, kde spoznal ich mamu Vic a spoločne chcú na tomto mieste rozsypať popol z urny, pretože ich mama umrela na rakovinu. Clire však otcovi vyčíta, že súhlasil s maminou prosbou odpojiť ju od prístrojov a napätie medzi otcom a staršou dcérou zle znáša aj malá Maggie. Všetko sa ešte zhorší, keď uprostred noci ktosi zaklope na dvere karavanu, v ktorom rodinka prespáva...Po predchádzajúcej epizóde som si dal od seriálu dlhšiu pauzu, ktorá prospela pretože táto epizóda zanechala vynikajúci dojem, aj keď záver mohol byť vymyslený o čosi lepšie. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama