Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thriller sleduje mladou mexickou ženu, která ve snaze zažít americký sen, nelegálně překročila hranice, jen aby se ocitla v americké noční můře. (AXN)

Recenze (5)

ricci.s 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skupina utečencov sa snaží dostať do USA, aby začali nový život, a napokon sa ocitnú v mestečku, kde môžu prežívať svoj americký sen. Lenže to by nesmel byť horor, aby tam bolo všetko v úplnom poriadku. Nejaké to potrebné gore tam bolo, ale film najviac ťaží zo zaujímavého nápadu. Plus musím uznať, že na hlavnú hrdinku sa pozerá viac než dobre. V rámci série priemerná časť, ale v pohode sledovateľná. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Deň nezávislosti. Marisol sa spolu s ďalšími utečencami snaží dostať z Mexika do Spojených štátov, tesne pred hranicami ich však napadne kartel, ktorý si zabíjaním utečencov kráti dlhé chvíle. Všetci utečenci sa rozbehnú na rôzne strany, Marisol skončí v rukách pohraničnej polície a po prebudení ju čaká kultúrny šok...ešte väčší šok však čakal mňa, nakoľko toto nespĺňalo kritéria hororu ani v najmenšom. Ak by sa jednalo o epizódu zo seriálu Black Mirror tak by človek ocenil hlavnú myšlienku (aj keď už poriadne opozeranú či už zo seriálov The I-land, Westworld či z filmu Uteč) ale v Into the Dark to bolo úplne zbytočné. Dnes dostane príležitosť točiť filmy každý idiot, a režisér evidentne komentuje každý tweet či status na inej sieti prezidenta Trumpa a tak mu v tej prázdnej hlave drbe z liberalizmu, že na konci označia Marisol média za teroristku a ľudí ktorý robili pokusy za obete. Hlúpemu prasaťu, čo natočilo túto časť by som doprial 2 minúty v jednej miestnosti s rodinami obetí teroristických útokov, ktoré spáchali utečenci. Myslím, že viac by ich príbuzný nepotrebovali. Odpad nedávam za spracovanie laboratória a dokonalého mestečka, avšak koniec keď nájomný vrah kartelu bez problémom pobije ochranku bielej farby pleti bez problémov, ale komplex na pokusy na ľuďoch nemá žiadne zabezpečenie vonku by si odpad zaslúžil. Skrátka mexický rasisti, ktorý nenávidia bielych ľudí by nemali natáčať filmy. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně nějaký killy. V předchozím díle se je báli dát, tak je dají tady :D. Ale nečekejte nějakýho vraha nebo tak něco to ne. Nebo nějaký hustý killy. Prostě tu jsou normální killy, v normálním počtu, v jakým by být měly. Je vtipný, jak si Into the Dark hraje na horor, ale v popisu hned jako první slovo je thriller. Popravdě jsem se tohoto dílu bál a čekal jsem, že bude nejspíš špatnej, protože docela dost lidí na IMDb nebo na Youtubu pod trailerem psalo, že to je jedinej díl, kterej nedokoukali nebo, že je hroznej. Nakonec se mi ale líbil a jedině si myslím, že lidem vadí kvůli té politice. Ale ta tam ani moc není, tak to úplně nechápu. Nápad je hodně dobrý a líbí se mi. Průběh jde, jak má, ale konec je horší. Vadí mi, že nedává smysl, že dají pokyn ke střílení, ale nikdo nestřílí. To je docela dost nelogické. A její konečné rozhodnutí je takové průměrné a čekané. 2. nejlepší díl z této série. ()

Reklama

Reklama