Reklama

Reklama

Popová zpěvačka uspořádá po několika letech od svého rozchodu se šíleným a nepředvídatelným přítelem vystoupení. Avšak on se na jejím vystoupení ukáže s novou přítelkyní, která zpívá stejné písničky jako ona a vypadá jako její přesná kopie... (AXN)

Recenze (4)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Počas Valentína sa stretne hudobníčka so svojim bývalým manažérom a ďalšou popovou hviezdou, kde sa zhovárajú o tom kto komu ukradol jeho text a nápad na pesničku až kým ich vzájomná konfrontácia neprerastie v násilie...samotné prostredie v ktorom sa takmer celý príbeh odohráva je frustrujúce rovnako tak ako príbeh ktorý rozhodne patrí k tým najslabším v tejto sérii. ()

Vabr odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutně strašný. Pokud bych to počítal jako film, tak tohle je snad dokonce druhej nejhorší film, co jsem kdy viděl (první je Pach krve 5, podle bráchy je tohle nejhorší film, kdyby se to počítalo). Rozhodně se shodneme, že to je nejhorší epizoda jakýhokoliv seriálu vůbec! Opravdu milion+ děr v logice. Je jich hromada, takže vypíšu jen příklady: Trezzre chce řešit všechno strašně s láskou a pochopením, a pak zemře pár lidí, a jí je to vcelku fuk. ,,Snažily'' se opravdu těžce najít východ z klubu na to, že je tam s něma magor. Royal přepere barmana, kterej je proti němu o hlavu větší... Strašný efekty a nechápu, proč je tam dávali. Snažili se být originální až moc a divným způsobem. To mi na Into the Dark vadí, jak to přehání s originalitou. Nebylo tu opět intro. Asi nemají práva, tak nám tu pustí 3 krát písničku The Knife. Herecký výkony jsou strašný a přehnaný, zvlášť Trezzure. Má otravnej hlas, chová se jak děcko a trochu dě*ka zároveň. Nechápu, kdo takovýhle postavy vymýšlí! Nechápu ten pár v autě. Úplně zbytečné záběry. Plus sem dávali i hodně flashbacků. Šlo dost očividně poznat, že to chtěli natáhnout. Koukat tenhle díl bylo za trest. Kdybych tohle nepřekládal, tak bych už přestal po tomhle definitivně koukat na tento seriál. Oproti Midnight Kiss mi tady přijde hodnocení nefér. Sice je Midnight Kiss taky strašný, je to nudný, ale má to normálnější kameru a nápad. Myslím si, že tohle by mělo mít mnohem míň procent, je to nadhodnocené, a to už to má i tak málo procent. S tématem láska tlačí až moc na pilu (už to jméno hlavní postavy) a téma hudba tu míchaj taky až moc. Jediné co ocením je takový easter egg, kde řekne Royal barmanovi, že potřebuje klub propůjčit na hodinu, a tak zhruba hodinu ten díl ještě trvá. VYHODNOCENÍ: DALŠÍ DÍL MUSÍ BÝT STOPROCENTNĚ LEPŠÍ NEŽ TOHLE ()

Reklama

curil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám zkouknutou většinu epizod z první i druhé série, ale "My Valentine" je zřejmě nejhorším filmem z celého cyklu. Není zde ani jeden sympatický hrdina, všichni jsou odporní a chovají se ještě hůře. Herecká účast naprosto bídná. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Když Royal podplácí barmana, aby vyklidil klub, říká o hodinu času, a zhruba hodina dílu zbývá do konce. (Vabr)

Reklama

Reklama