Reklama

Reklama

Skupina známých vytvoří creepypastu o Pookovi, jsou ale šokováni, když se na internetu stane tak virální, že vede ke vzniku ještě vražednější verze stvoření! (AXN)

Recenze (5)

hwnd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako už tradičně žádný veledílo, ale díky té odlehčené atmosféře se na to dalo koukat. Z herců mě osobně hodně potěšila Felicia Day, taková Eureka nostalgie. ;) @Vabr: v každém případě díky za titulky. ()

Reklama

Vabr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mnohem lepší než první Pooka díl, kterej jsem vůbec nepochopil a byl hroznej. Tenhle se nebral vážně a byl o tolik jednodušší a na nic si nehrál. Úvodní scéna je hodně cringe a hodně navnadila. Škoda, že zbytek dílu se nenesl v podobném duchu a stylu tý scény. Popravdě mi přišlo, že herci byli spíš neherci. Jedinej, kdo mi připadal jako herec byl ten čerňoch. Modernost dílu je občas k smíchu (Momo, granátové jablko, Pooka pyžamo a dalších tu najdete docela dost :D). Nejvíc cute je samozřejmě ta originální Pooka, ne ty hnusný, hubený a nehuhňatý Pooky. Popravdě bych ze srandy tu Pooku chtěl, ale nepodařilo se mi ji na internetu najít. Oceňuju ,,docela zvratový'' konec. VYHODNOCENÍ: YOUTUBER NEBO TEDY I EDITOR BY SI S TAKOVÝM EDITEM VIDEA OPRAVDU PRÁCI NEDÁVAL ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V Spring Valley sa chystá opätovné uvedenie hračky Pooka na trh, ktoré naposledy sprevádzali nemalé problémy (tretia epizóda prvej série). Zdá sa že tentokrát Pooka ožíva najmä vďaka sociálnym sietiam a naberá na sile... ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvoplánově laciná hříčka je povrchní, totálně nehororová a zcela bez napětí. Mou pozornost upoutali jen Ben Weinswig (Andy) a Jose Velazquez (protivný youtuber Jack) - věk nezjištěn ani u jednoho. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Když Derrick ve své kanceláři pozdě večer projíždí na internetu zprávy o Pooka challenge, lze si na pravém rohu webové stránky povšimnout plakátu z dílu My Valentine (2020). (Vabr)

Reklama

Reklama