Reklama

Reklama

Do temnoty

(seriál)
  • USA Into the Dark
Trailer
USA, (2018–2021), 36 h (Minutáž: 90 min)

Hrají:

Tom Bateman, Dermot Mulroney, Rebecca Rittenhouse, Tembi Locke, Aurora Perrineau, David Hull, Ray Santiago, Max Adler, Chasty Ballesteros, Dale Dickey (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(24)

Recenze uživatele filmmovier k tomuto seriálu (6)

Tělo (2018) (S01E01) 

Z prvního dílu Into the Blood se vyklubala překvapivě výborná věc. Hlavní hrdina je sympaťák, hlavní hrdinka sexy a celým dílem prostupuje naprosto výborný černý humor a ani nějaká to trocha napětí naštěstí nechybí. A závěr je naprosto špičkovej. Scénář je naprosto skvělej, herci válej a já si to užíval od začátku do konce. Parádní záležitost a nejspíš nový antologický klenot. 85%. ()

Z masa a krve (2018) (S01E02) 

Je to neoriginální a od začátku je vám jasné, co se zhruba bude dít a jak to skončí. Jenomže tenhle díl Into the Dark je naprosto dokonale natočený. Perfektní herecké výkony, úžasná atmosféra, fantastická ústřední dvojice, se stoupajícím nebezpečím stoupá i napětí, ke konci jeden naprosto dokonalý šokující moment, finále špičkové, stopáž využitá na maximum a ani vteřina nudy. Takhle napjatý jsem hodně dlouho nebyl a fakt to dost brnká na nervy. Takže jasných 100% a mnohem lepší, než první díl. ()

Pooka! (2018) (S01E03) 

Po skvělých prvních dvou dílech šílený pokles dolů- Pooka! nemá kromě Pooky samotného vůbec nic, čím by zaujal. Není to ani vtipné, ani strašidelné, nemá to prostě vůbec nic, co se mi na předešlých dílech tolik líbilo. Je to nudné, nezáživné, místy šíleně trapné, vleče se to a je tam hromada debilně hrajících černochů. Snad jen ta závěrečná pointa byla docela fajn, ale ty poslední minuty to nahoru fakt nevytáhnou. ()

Nový rok, nové já (2018) (S01E04) 

O něco lepší, než minulý díl, ale ve výsledku je to úplně stejně špatné. První polovina je vyložené utrpení - hromada těch nejtrapnějších dialogů, které jen člověk může vymyslet, čtyři holky, které se chovají jako krávy, je to utahané, vůbec nic se tam neděje a je to prostě strašně debilní. Peklo sledovat. Druhá polovina alespoň chytla trochu tempo a dalo se na ní už trochu koukat, ale ve výsledku to bylo trapné úplně stejně. Nevím, který z těch dvou dílů je horší, ale jestli se tenhle seriál s dalšími díly nezlepší, asi ho hodně rychle zabalím. 40%. ()

Dole (2019) (S01E05) 

Perfektní obsazení, perfektní dějiště, perfektní atmosféra i tempo nastavené už na začátku a minutu po minutě postupně houstnoucí... Tohle se fakt mimořádně povedlo a společně s druhým dílem je tohle zatím nejlepší příspěvek do antologie, který prostě šlape jako hodinky. Výtečný thriller, který má všechno, co bych od tohoto tématu čekal, takže super. Kéž by takových dílů bylo v tomhle seriálu víc. ()

Dům na stromě (2019) (S01E06) 

Nejspíš naprosto nejdebilnější díl (zatím). Viděl jsem ho minulý týden a nepamatuju si z toho vůbec nic. Nezáživná nuda s pitomým příběhem, který je navíc velmi podobný tomu, který byl v neméně debilní epizodě oslavující Nový rok. Navíc bych přísahal, že se tam vůbec nic nestalo. Další přešlap téhle antologie už nejspíš neunesu. ()

Reklama

Reklama