Reklama

Reklama

Do temnoty - Série 1 (2018) (série)


Tělo (S01E01)

(epizoda)
  • USA The Body
Trailer

Sofistikovaný hitman s cynickým pohledem na moderní společnost shledává, že jeho práce je ještě těžší, než čekal. V noci během Halloweenu musí transportovat tělo, ale každý ho neustále otravuje vychvalováním jeho "kostýmu". (AXN)

Recenze (16)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příběh se zaměřuje na profesionálního hitmana, který má někoho zabít a doručit jeho tělo na určité místo, ovšem táhnoucí se mrtvola zabalená v igelitu vyvolá u lidí v ulicích nadšení a stane se atraktivitou večera. Tom Bateman hraje profesionála s nadšením a nenechá žádného svědka na živu, ovšem samotné vraždy mě nějak extra nezaujaly a místy to působí až moc Teen, naštěstí si seriál drží slušné tempo a nenudí. Potěší i účast Pabla z Ash vs Evil Dead. 60% ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Počas osláv Halloweenu sa nájomný vrah Wilkes (Tom Bateman) stretne s neočakávaným problémom. Telo zavraždeného má priniesť na vopred dohodnuté miesto, ale stane sa miestnou atrakciou a okoloidúci si zamilujú jeho kostým, ktorý v skutočnosti kostýmom nie je. Na párty, ktorú zhodou náhod navštívi, sa naviac stretne s charizmatickou Maggie (Rebecca Rittenhouse), takže sa veci začnú ešte viac komplikovať a on má len pár hodín na to, aby všetky problémy vyriešil a dopravil telo zosnulého na dohodnuté miesto. - Na tento projekt som bol dosť zvedavý a konečne môžem povedať, že som využil možnosť hodnotenia epizód na ČSFD naplno. Lákal ma neopozeraný systém, kedy jednotlivé epizódy budú vychádzať raz za mesiac a tematikou bude nejaký sviatok. Prvá časť The Body, ktorá seriál rozbieha, ma v niektorých aspektoch potešila a v niektorých naopak sklamala. Najviac ma sklamalo to, že námet tohto hororu bol spracovaný už v antológii Patient Seven. To by mi nevadilo, pretože ma to baví, ale režisér sem nepridal nič nové a okrem záveru, kedy sa surovosť prekvapivo vystupňuje a takmer každá z postáv ide k zemi, ide o velmi pomalý konverzačný horor, ktoré ja velmi neoblubujem. Nič to ale nemení na tom, že si tento projekt získal moju pozornosť a už sa nemôžem dočkať ďalšej časti a epizódy, v ktorej sa objaví to šialene a zároveň sladko vyzerajúce monštrum z trailerov. + Chasty Ballesteros + herečka z Unfriended: Dark Web + herečka z Freaks of Nature a Truth or Dare + herec z The Dark Tapes + herec z Suburban Gothic, Ash vs Evil Dead a Trash Fire + herec z 2 Lava 2 Lantula! + herečka z Would You Rather a Open Windows + herec z iZombie ()

bouncer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle mi sedlo - krásný Halloweenský příběh, který v sobě má takové množství odkazů, že nestíháte a přesto vtipně a krvavě drží pohromadě. Závěr trochu slabší, ale jinak pochoutka. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá epizóda, odohrávajúca sa počas Halloweenu balansuje na hrane medzi Americkým psychom a seriálom Ash vs Evil Dead. Mňa osobne očaril hlavne úvod s Čajkovského Labutím jazerom, filmovou klasikou v televízii či ozaj lahodným syrom, ktorý je neskôr v ostrom kontraste s párty, ktorá sa koná u umelca. Samotný "Pablo" zo seriálu Ash vs Evil dead a jeho priatelia priniesli epizóde humornú časť, naproti tomu konverzácie medzi Maggie a Willkesom boli vážnejšie a celkovo tento mix doplnený o krvavé striekance príjemne prekvapil, možno by však potešila skôr seriálová minutáž v rozpätí 45 až 60 minút. Pár odkazov na Breaking bad či Elijaha Wooda tvorcom vyšlo, celé to vďaka nim pôsobilo také dôveryhodné. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z prvního dílu Into the Blood se vyklubala překvapivě výborná věc. Hlavní hrdina je sympaťák, hlavní hrdinka sexy a celým dílem prostupuje naprosto výborný černý humor a ani nějaká to trocha napětí naštěstí nechybí. A závěr je naprosto špičkovej. Scénář je naprosto skvělej, herci válej a já si to užíval od začátku do konce. Parádní záležitost a nejspíš nový antologický klenot. 85%. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja osobne som spokojný.Zaujímavý nápad s celkovou zápletkou.Herci sympatický Tom do tej role pasoval až priveľmi dobre. Rebecca nádherná.Celkovo to občas má nejakú nudnú pasáž ale inak sa bavíte. Po hororvej stránke žiaden zázrak ale nejaké to zabitie poteší. Koniec veľmi nie , nakoľko nechápem ako to mohla prežiť. Šancu seriálu dám rozhodne. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uvrieskane, strojene a casto hlupe. To sa vazne kazdy reziser podobneho paskvilu musi inspirovat iba Halloween-om? Par vtipnych, ci napaditych sposobov "terminacie", vazny ksicht v obleku so Stathamovskym satnikom a intonaciou, ci krasavica v barokovych satach to uplne neodcini. Hoci jej jedinej to tam ozaj slusi, ten psychologicky prerod a fyzicka vydrz pre mna uveritelne neboli. V zozname zanrov mi chyba bud komedia, ci skor parodia. Uvidim, ci druhy diel bude napaditejsi. Zatial je to dost slaboduche a popkornove. Ak mate chut na nieco vo vaznejsom a temnejsom duchu, siahnite po vybornom "The Haunting of Hill House". ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Zábavný thriller postavený na premise, co by se stalo, kdyby s sebou o Halloweenu někdo tahal po ulici opravdovou mrtvolu. A kdyby ji potom ztratil. Spousta krve, napětí, černého humoru a neskrývaného odkazování – snad se na stejnou úroveň vyškrábou i další díly. ()

kkarx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem zábavný díl, který je spíš komedií než hororem hlavně díky jednomu herci (Ray Santiago), který vypadal jako parodie Bena Stillera, pokud je to vůbec možné. :-) ()

Vabr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nápad mi zněl hodně dobře a nezklamal mě. Oceňuji, že vrah je opravdu chladný, dobrý průběh dílu, postavy, logiku postav, smrti a vtipy, ale mohlo jich být více. Dobrý uvítací díl. Na konci je zvrat, díky kterému se změní konec, což jsem trochu rád. Dávám horší 4 hvězdy za to, že zde nebylo tolik vtipů. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Průměrné zpracování námětu,který občas ustřeloval až ke komičnosti,takže thrillerová nálad se moc nedostavovala. K tomu rádoby filosofické kecy jen brzdily děj, jenž tak tak dokázal upoutat pozornost. ()

tonysawer 

všechny recenze uživatele

Celou dobu si říkám... Ty vole, Marie Antoinetta nikdy nevypadala tak sexy, a to je první romantický "film" natočený přímo pro mě! ()

Reklama

Reklama