Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Herec, který má problém s angažmá, se rozhodne vzít sezónní zaměstnání jako maskot nejžhavější hračky roku: Pooka. Poté, co si nasadí kostým, stanou se z něj dvě osobnosti - on a Pooka. (AXN)

Recenze (11)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak třetí díl - totální sračka. Film jsem sice viděl až do konce, ale doslova jsem ho protrpěl. Už po 5 minutách mi bylo jasné, že to bude shit, neboť ve filmu mají hlavní role černoši. 💩💩💩💩💩 ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Negrík sa v novom meste teší na svoj herecký kasting a napokon svoju "rolu snov" dostane - skončí v kostýme hentej plyšovej pičoviny z plagátu, aby urobil reklamu novej hračke. Dokonca si nájde aj vzťah! Len keby sa to všetko tradične nepokurvilo, však. Z jeho práce sa totiž stane diagnóza... Čakal som skôr niečo v štýle Chuckyho, a ono to bol napokon skôr psychologický horor. Takže krvavých scén je pomenej, ale hlavný hrdina to zahral presvedčivo. V záverečnej tretine sa síce orientuje ťažšie, ale na nervy to sem tam zabrnká. Seriál si udržiava svoj nadštandard, čo je fajn. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Nejhorší episoda, naprostá slátanina, nestrašidelná, nesmyslně dlouhá, nemá to dost příběhu ani na půl hodiny. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát Vianoce.Wilson Klaus sa nasťahuje do nového mesta a zúčastní sa hereckého kastingu, z ktorého sa vykľuje úloha maskota novej hračky, ktorá sa chystá preraziť počas Vianoc - Pokka. Wilson postupne zisťuje, že Pokka sa stáva jeho súčasťou a rovnako on sa stáva súčasťou Pokky. Čím ďalej tým viac sa stávajú jedným. Wilson sa vďaka novej role spoznáva s Melanie a jej synom Tyom a snaží sa zistiť niečo viac o osude ich otca. Nakoniec ho čaká desivé odhalenie. Viacero filmov zobrazilo tento nápad, mne však najviac utkvel v pamäti Karneval duší, ktorý ak sa nemýlim bol priekopníkom tejto témy. Takže Pooka je taký Vianočný Karneval duší spracovaný veľmi dobre, avšak záver mohol byť zvládnutý podstatne lepšie. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po skvělých prvních dvou dílech šílený pokles dolů- Pooka! nemá kromě Pooky samotného vůbec nic, čím by zaujal. Není to ani vtipné, ani strašidelné, nemá to prostě vůbec nic, co se mi na předešlých dílech tolik líbilo. Je to nudné, nezáživné, místy šíleně trapné, vleče se to a je tam hromada debilně hrajících černochů. Snad jen ta závěrečná pointa byla docela fajn, ale ty poslední minuty to nahoru fakt nevytáhnou. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechcem písať príliš k príbehu pretože by som pokazil zážitok a zámer tvorcov. Na konci kto to nepochopí ten bude kritizovať kto to pochopí bude spokojný. Pripomenulo mi to nedávny horor Ghost Stories. Za mňa teda ešte rasť spokojnosť. ()

Vabr odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sra*ka, která si hraje na něco psychologického a víc. Opravdu nesnáším, když si sra*ka jako je tato, hraje na něco psychologického a víc. Nechápu, že je to TEN Pooka. Nevypadá ta hračka ani hezky. Začali jsme to potom přeskakovat, a když jsme to skipnuli na konec, tak jsem vážně nic nechápal (asi kvůli tomu, jaká je to sra*ka a kvůli přeskakování). Mělo to mít nejspíš nějaký ,,významný konec''. Buďto Poooku miluješ nebo JI nenávidíš. ()

hwnd odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach jo, tohle nedali. Cílová stopáž dva normální díly a děje (a ještě ke všemu většinou docela debilního) tak max na půl dílu jednoho. Evidentně nepochopili, že natahovací a nudné není to samé jako dramatické a strašidelné, ale naopak uspávací. ()

Reklama

Reklama