Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šéfkuchař Peter Rake se snaží uniknout nedávné vlně negativního mediálního zájmu tím, že se vzdálí ze společnosti do svého prázdninového sídla v lese, ale duchové jeho minulosti ho prostě nemohou nechat v klidu. (AXN)

Recenze (9)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomsta žien šefkuchárovi bez panvice...K tejto epizóde sa naozaj ťažko hľadajú slová chvály. Nesympatické postavy, trápny dej, všetko zbytočne dlhé, dialógy o ničom... ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejspíš naprosto nejdebilnější díl (zatím). Viděl jsem ho minulý týden a nepamatuju si z toho vůbec nic. Nezáživná nuda s pitomým příběhem, který je navíc velmi podobný tomu, který byl v neméně debilní epizodě oslavující Nový rok. Navíc bych přísahal, že se tam vůbec nic nestalo. Další přešlap téhle antologie už nejspíš neunesu. ()

Vabr odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Horší než Pooka!, ale ne o moc. Pooku jsem alespoň proskipovával, ale tohle jsem jen skipnul na konec, který byl taky sra*koidní. Hrozně nudné a ty dialogy jsou otřesné. Horší jsem za dlouhou dobu neviděl. Dialogy fakt hrůza. Nechápu, jak tu mohl hlavní představitel hrát. Čarodějky jsou opravdu nudné a ani nejsou zajímavé. Moc jsem je ve filmu neviděl, jak jsem to potom přeskočil. Celý průběh strašně nudný a nezajímavý. Dům na stromě tu vůbec není. Tohle mají být za svátek asi Čarodějnice? ()

martingaga 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musim povedať, že tento diel napzaj neponuka nič nove, akurat tak nove postavy, ktore su ale neskutočne nesympaticke a smrť im prajete odzačiatku. Prvu hodinu sa skoro nič nestane, potom nasleduje kvalitne spracovaný príchod hororovej časti aj vďaka dobrým maskám, ktore su dobre využité. Potom ale film zasa klesne k nekonečnemu kecaniu a vysvetleniu pointy, ktora dava zmysel ale aj tak nechapem motivaciu niektorych postav. Film nema žiadne finale, ale koniec asi uspokojivy, neviem, keď sa človek naozaj nudí, dá sa to zhliadnuť. ()

hwnd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V míře debility sice u mě pořád vede pooka, ale tohle k tomu nemělo daleko. První polovina naprosto o ničem a zbytečná. V druhé už se sice něco děje, ale celé je to padlé na hlavu. Přitom celkový nápad a koncept celého dílu vůbec není špatný, jen by to chtělo diváka prvně neuspat, v "akční" části mít větší tah na bramku a závěr kdyby nebyl tak ucajdaný. Obsazení mi moc nesedlo, teda kuchař byl hodně dobrej, ale ty pipiny kolem, často herecká dřeva, tak to bylo hodně zlý. ()

Reklama

Reklama