Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Několik dospívajících dívek v Purity Retreat se účastní tajného rituálu a vyvolají nadpřirozenou entitu. Dívky se nyní musí vypořádat s démonem, kterého vyvolaly, ale také s očekáváním svých otců. (AXN)

Recenze (7)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoznačne najhoršia časť, v ktorej si zakomplexovaný liberálny odpad čo to natočil zdvihol svoje ego na tom, že predstaví akéhosi pastora ktorý akože spája ockov a dcérky tým, že usporiada oslavu ich počestnosti ale nakoniec sa dcérka (afroamerická mamba pochopiteľne) dominancii mužov vzbúri a prinúti ich pokľaknúť. Potom si pozriete že režisérom bola žena a je Vám všetko jasné. Ešte šťastie, že mám na ženy vo svojom okolí šťastie, pretože takú tupú kravu ktorá toto natočila by som asi ťažko vystál. Počas filmu sa neudeje nič, sú do drísty o akejsi sekte s toľkými prestrihmi na pastorovu zbraň že je jasné že sa s ňou jedna z neviestok drbne a inak sa tam nedeje absolútne nič. Hannah si prečítala Púštny kvet a odvtedy jej to riadne vypráža. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neodhadnutelně podivné. 1)  Děj se vždycky někam rozběhl a když už to vypadalo, že je to správný směr, tvůrci najednou uhnuli. Pak zase. A opět a opět. Kladu si otázku. Je moje neschopnost odhadnout další vývoj ve filmu výrazem mého hororového diváckého panictví anebo je to tak dobře vymyšlené, že jsem ani já jako zkušený sofistikovaný divák nedokázal odhadnout další vývoj? 2)  Otázky ve mně vzbuzoval i věk herců, kdy často na pohled neodpovídal stavu otec - dcera či deklarovanému věku dcery. Ale věc mě nezaujala natolik, abych to ověřoval. 3)  Jose Velasquez (svůdce Jack) nezjištěného věku byl jedním z několika pěkných kluků. Ale moc prostoru neměl ani on ani ti další. ()

kkarx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po čas sledování jsem stále víc a víc nabýval dojmu, že to musela točit žena s problémy s otcem. Tady to šlo do extrému, i když i Dům na stromě je slušně feminazi. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přitažené za vlasy. Přijde mi na hlavu, že s tím nikdo nic ani pořádně nedělal. Vždyť já bych se tam choval úplně jinak a dokonce bych i zavolal na policii. Všichni tátové se chovali jak totální cvoci a dcerám to nepřišlo vůbec divné. Celý díl je takový mírně nezajímavý, ale není nudný, což je dobře. Je zde pár bafaček, ale je jich málo. V celém díle není vysvětlené, proč má pastor u sebe zbraň nebo kam je to vedou. Na konci mě naštvalo, proč se jedna z postav odpráskla. Bylo to přehnané. Lehce se teď tomu důvodu směju. Všechny sice na konci vyzabíjela, ale nic to nezachrání a neměl jsem ten pocit jako ,,Jo, totálně jsi jim to nandala čů*ákům!''. Ale dívalo se na to fajn, jen je na hlavu, že s tím nikdo nic nedělal. Ani si o tom nepovídali. Plakát dílu vypadá strašně nelákavě. Hlavní postava není moc hezká a má divný zuby. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama