Reklama

Reklama

Do temnoty - Série 1

(série)
Trailer
USA, (2018–2019), 18 h (Minutáž: 90 min)

Hrají:

Tom Bateman, Rebecca Rittenhouse, Aurora Perrineau, David Hull, Ray Santiago, Max Adler, Chasty Ballesteros, Raymond Forchion, Sasha Grey, Harvey Guillén (více)
(další profese)

Epizody(12)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

MatejNosal 

všechny recenze uživatele

Snaží sa to byť ako hororové Black Mirror no jednotlivé epizódy sú neskutočne prepálene a skôr či neskôr začnú nudiť. Vážne mi sadli iba tri diely: 2, 5 a 7. Tie hodnotím nadpriemerne. Potom 9,10,11,12 ako priemerné a 1,3,4,6,8 ako podpriemerné až hrozné. Takže v priemere to máme tých 50% za sériu. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako na hojdačke. Takto možno opísať jednotlivé epizódy v tejto sérii, pretože vyslovene dobré epizódy sú striedané vyslovene nezvládnutými. Jednoznačne najhoršou epizódou je Pure, naopak asi najlepšíme je Flesh and Blood či Down, priblíži sa im aj School Spirit a I m just fucking with You. Celkovo to stojí za pozretie, ale ak Vás niektorá epizóda vo svojom priebehu sklame, kľudne ju môžete vypnúť a pozrieť si ďalšiu, pretože všetko sú to samostatné príbehy a vynechať tak 5 z nich hneď zvýši Vašu spokojnosť s touto sériou. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jen tak tak 2 hvězdy! Po dílu They Come Knocking jsem si říkal, že jestli 2 ze zbývajícíh 3 dílů ujdou, tak dám dvě. Nakonec jsem ty dvě dal, ale je to těsné s jednou hvězdou. Červené díly až tak super bohužel nejsou, ale jsou na lepší 3 hvězdy. Není to snad vůbec hororové a úplně jsem si říkal, proč by nešlo vymyslet něco mezi thrillerem a hororem, protože to by bylo Into the Dark. Takto se přikláním k thrilleru. Bojí se zabíjet postavy. Špatné díly jsou opravdu hrozné. Je jen výjimkou, že něco není dobré ani hrozné, ale je to mezi. Díly až tak originální nejsou a dokonce i vykrádají nápady. Pro špatné díly je typická jedna nebo více z těchto vlastností: příšerně nudné, příšerně nezajímavé, sra*ka hrající si na něco psychologického a nebo na něco víc. Chlap je ten špatný a zlý a žena je ta silná, odhodlaná a ta co vyhraje. Převažují díly, které jsou takové feministické (viz. Dole, Dům na stromě, Čistota). Nemá cenu koukat na první sérii, protože díly, kterým jsem dal 4 hvězdy jsou na špatné 4 hvězdy, takže ani ty nejsou nějaké skvělé. NEJLEPŠÍ DÍLY: 1. Tělo 2. Kulturní šok 3. Z masa a krve NEJHORŠÍ DÍLY: 1. Dům na stromě 2. Krutá zábava 3. Pooka! VYHODNOCENÍ: VYSVĚTLENÍ VRAŽD JE NA ÚROVNI DĚTÍ ()

Galerie (180)

Reklama

Reklama