Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(26)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Naozaj výborný seriál v podobnom duchu ako Teen Wolf, kde sa neviete dočkať každej ďalšej epizódy a jednoducho neviete a nechcete prestať. Je to vyslovene chytľavé. Jediná nevýhoda tohto seriálu sú veľmi krátke epizódy, čo je škoda. Inak veľmi oceňujem časť, hudbu, vstavanie seriálu, zápletku. Stále sa tu niečo deje a ani na chvíľu sa nenudite. Dúfam, že sa dočkáme aj tretej série i keď zatiaľ to tak nevyzerá. Určite doporučujem ak máte radi tento žáner, nudiť sa nebudete. ()

lineker 

všechny recenze uživatele

Najdete li tři hodiny času je možné dát všech deset dílů, aniž by jste se báli ztráty souvislostí dané třeba týdenním čekáním. Jasně, že je to celé šité horkou jehlou, plné antilogiky a ne zcela smysluplného chování hlavních postav. Ovšem, zároveň je to obdařené i slušnou dávkou napětí, mysteriózna a hlavně chytlavosti. Prostě mne draplo a já to musel dokoukat. ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Škoda, že nezůstalo jen u jedné řady. První řada byla super (minimálně v rámci žánru), béčkový konec jí slušel a celkově bych ji označila za takovou příjemnou jednohubku alá "Final Destination". Druhá řada má své momenty, postavy a divák už ale vědí příliš a právě ta hořká nevědomost (co, kde a hlavně kdy) je základním kamenem napětí. Rozjezd je navíc zbytečně pomalý, k umírání dochází off-screen a jako by najednou nikdo netušil, co si počít s postavami, protože jejich chování se epizodu od epizody mění (a bohužel směrem k otravnosti). Poslední cca. 3 epizody jsou celkem zábavné, ale postrádají smysl, tak nevím, co si myslet o případné 3. sérii... ()

houdek442 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli to bylo urychleným a často logiky postrádajícím scénářem nebo obsazením, ale mně k dokonalosti tohoto námětu chybělo opravdu mnoho. ()

Rathe 

všechny recenze uživatele

Mně se tento krátky seriál líbil. Díky 20-ti minutovým epizodám, seriál nechodí kolem horké kaše a nesnáší se veřit žádnou bludnou omáčku kolem, ale jde přímo k věci. Ve spoustu směrech připomíná PLL, ale tady je trochu více mysteriózna a nadpřirozena. Hodně se mi líbí, jakým stylem je zde vytvořená záporná postava, protože vlastně nakonci je vše rozuzlené tak, že s ní i místy sympatizujete. Nejoblíbenější postavy: McKenna, Alex, Violet; Hodnocení: 65% ()

Galerie (379)

Reklama

Reklama