Reklama

Reklama

Taylor Swift - Wildest Dreams

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2015, 4 min

Recenze (9)

kingik 

všechny recenze uživatele

Ach, ta slečna Romantika. Dejme tomu, že v tomto případě příjemně neoplodněná, krásně kýčovitá. Zaláskovaný pár, savana, zapadající slunce...je to sen, není to sen. Taylor Swift slibovala píglovačku s mladým Eastwoodem, ale samozřejmě by to kazilo dobré mravy, takže si musí vystačit se zasněnými pohledy a lvem v zádech. V klipu právě sekvence s králem zvířat, který zpěvačce dýchá na záda, je nejzajímavější. Klipový specialista Joseph Khan se pustil do výpravného klipu. Razantně přeřadil z futuristického designu minulé zakázky na dobrodružné prostředí plné africké fauny, kdy se se zpěvačkou ocitáme v jakési Zlaté éře třicátých let. Ano, všiml jsem si, že zpěvačka umí procházet razantními proměnami prostředí ve svých klipech, stejně tak jim umí uzpůsobit svůj zevnějšek. Nyní jsou to lokny a retro móda. Razantní prostřihy na exotické zvířectvo se poměrně zbytečně nahromadily, má to poněkud rušivý ráz. Taylor Swift odložila někam svůj sex-appeal, neb mně nepřišla sexy, jako v jejím předchozím klipu "Bad Blood", na který tenhle její počin nemá. Ona ta romantika je sice hezká věc, ale nic se nemá přehánět. Kvality písničky představují nadstandardní ukázku tvorby interpretky. První poslech neupoutá, výrazně obrazová podoba písně zařizuje mnohé, i když jsem oslněn nebyl, daly se pod africkým sluncem trávit příjemně kýčovité okamžiky. A s Taylor. 60% ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Po příšerném Bad Blood výborný klip. Taylor celkově mám radši, když je prostě romantička s nádechem country, taková jaká je. A nehraje si na něco jinýho. Shake It Off i Bad Blood jsou chytlavý, ale není to ona a ty písnička rozhodně nedosahují kvality jako většina pomalých od ní. Nádherné záběry a i "příběh" je poměrně fajn. ()

HonzyR 

všechny recenze uživatele

Ten katastrofický herecký výkon Taylor (jako vždy) nezachrání bohužel ani ten Scott. Po delší době u ní ovšem příjemný, "normální", klip, který mi něco málo řekl a měl nějaký příběh. Písnička hezká, chytlavá jen by se zpěvačka mohla spíš nějak tvářit než se pokoušet v klipech hrát :)) __60%__ ()

katherine7 

všechny recenze uživatele

Scott Eastwood! Jakmile jsem uviděla, že hraje v klipu Taylor.. tak jsem si ten klip (píseň) celkově zamilovala. Typická Taylor.. klip má krásný příběh.. nejsou tam zbytečné trapné marnivé scény (jak mají některé hvězdy v oblibě). ()

Reklama

Reklama