Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bylo jednou jedno království, kde každé ráno rozkvétaly krásné bílé růže a večer dostávaly barvu zapadajícího slunce. Jenže tam žila také princezna, která se odmítla provdat za zlého čaroděje, a ten zemi zaklel. Daleko odtud žil nebojácný dřevorubec Ondra, kterého otec poslal do světa, aby se naučil bát. Jeho společníkem se stane zlodějíček Ferko, který je však nejen zbabělý, ale také líný a prolhaný. Společně putují od vesnice k vesnici, a kde mohou, pomohou. Tu něco opraví, tam zase zbaví prokletí strašidelný mlýn. Ferko planými slovy, Ondra skutky. Od přemoženého čaroděje se Ondra dozví o osudu království bílých růží a rozhodne se zachránit krásnou princeznu, jejíž podobu spatřil v zakletém mlýně. (TV Nova)

(více)

Diskuze

M.B

M.B (hodnocení, recenze)

Pohádka se mi nelíbila, podruhé se na ní určitě dívat nebudu.

piglit

piglit (hodnocení, recenze)

Uvedená chyba - že by hlavní hrdina chodil v kruhu, pokud by mu slunce svítilo stále do zad není pravdivá. Hlavní hrdina by při denním pochodu dělal obrácená céčka v vždy by skončil o kus na sever. Slunce totiž na obloze dělá půlkruh a proto by i hrdina chodil v půlkruzích a pohyboval by se severním směrem.

Lod1

Lod1 (hodnocení, recenze)

davam 5 hvied,, lebo po dlhych rokoch zistujeme ze to bolo jedno z najkvvalitnejsich diel urobenych , produkcia po roku 1989 je tragicka a zalostnaa.. aj vdaka tomu je to zivotna rola ml.kronera.. ktory dnes travi herecky zivot vv tv hnojka" ako debilny barman-policajt ... proste u kronera vidime ze genialny otec pre herecctvo nestacii )))) 

Disk

Disk (hodnocení, recenze)

Raccoon.city

Český dabing vznikal ve stejné době jako jeho slovenská verze, nejde o žádný dodatečný (čti zbytečný) dabing pro české diváky. Obě zvukové verze jsou si navzájem rovnocenné.

Raccoon.city

Raccoon.city (hodnocení, recenze)

No videl som túto Slovenskú rozprávku z českým dabingom slovenských hercov.Je to škoda :-(

na příspěvěk reagoval Disk

Hobit Bilbo

Hobit Bilbo (hodnocení, recenze)

Nostalgická pohádka mého dětství s temnou atmosférou a sympatickým Ondřejem Vetchým.

Reklama

Reklama