Reklama

Reklama

Donnybrook: Muž proti muži

Trailer 1

Obsahy(1)

Chce pro svou rodinu lepší život. Netuší, že za svůj úspěch ale zaplatí cenu, která ho bude jako cejch pálit po zbytek života... Earl Jarhead je bývalý americký námořník. Teď ale žije se svou ženou a dvěma dětmi v chudobě. Ke všemu má jeho žena Tammy problémy s místním dealerem pervitinu, Angusem, kterému dluží peníze. Earl ale má plán, jak se z problémů dostat. K lepšímu životu má jemu a jeho rodině pomoci drsný krvavý nelegální zápas Donnybrook, kterého se Earl chce zúčastnit, a především ho vyhrát. Poté, co Earl ve svém domově nachytá Anguse a pustí se s ním do rvačky, kterou prohraje, sebere rodinu a z městečka odjíždí na utajené místo, kde se má Donnybrook konat. Před tím ale Earl vykradl místní obchod se zbraněmi. Angus se svou sestrou Delií zatím zjistí, že jejich drogová laboratoř shořela. Výbuch varny přežil jeden z chemiků. Toho ale Angus bez milosti zastřelí. Následně násilnická dvojice vyrazí za Angusovým obchodním partnerem Eldonem. Angus chce od něho peníze na novou laboratoř. Když Eldon prohlásí, že peníze nemá, Angus ho zbije a nařídí Delii, aby Eldona zabila... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (10)

bourec 

všechny recenze uživatele

Asi bych tomu měl dát odpad, protože jsem vydržel něco kolem půlhoďky. Ale asi to reálně na odpad není. Jenže tyhle malý nezávisláky o nejspodnější vrstvě v ušmudanejch tričkách a svetrech fakt jednomu žádnou zábavu neposkytne. Tim Sutton je opravdu slušnej břídil. Ale jak vidno, i nějaký obecenstvo si to najde.10%. ()

zsn 

všechny recenze uživatele

Miluji tyhle filmy surové Ameriky. Jen ten James si tam dlouho nezahrál 😕 Ovšem Frank byl vskutku perfektní. Pravá Amerika, kočovný život, chudoba a honba za penězi a pomstou na život a na smrt, přesně tak, jak to mám ráda. Toto jsou filmové náměty, které mne u amerických snímků nikdy neomrzí. A ten závěrečný fight koncert - Dokonalost. Western dneška 🖤 ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele

Drsne indie o "zabudnutych" koncinach a eldoradom zlocinu. Uprimne, neverim, ze take bezvladie (ak nehovorime u urcitych stvrtiach vo velkomestach) v sucasnej dobe este niekde v Amerike existuje a slo len o to sokovat divaka. Mozno mi len chybaju informacie. Slusna kamera znazornenie "stoky", film som si pozrel hlavne kvoli Margaret Qualley z Once Upon a Time in Hollywood. Slaby priemer, ohurujuci premierou nasilia. 42% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tim Sutton bude - aspo n podla tohoto filmu - patrit skor  k priemernym reziserom, nudnym nezazivnym rutinerom. Tak je to aj natocene, bez invencie, bez zaujmu ..... slaby film o tom ze muz zije so svojou zenou a detmi  v chudobe a zhana peniaze pre rodinku kde sa da. Jamie Zvoncek /Billy Elliott/ aspon posobi ako chlap  : 7 % ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Těžko stravitelný a už vůbec ne pro běžně středně a méně zkušené filmožrouty. Dost mě bavila scéna, jak tak kočka vopiglije nebožáka převázanýho na židli, a těsně před okamžikem než najebaný koule vydají obsah a tento obsah nezadržitelně prolétne hlavičkou do hlubin študákovy vagíny, dostane chudák kouli do paličky. Nutno vidět.. No je to vo tom: Různí týpci z různých koutů a různých důvodů putují vstříc příjemnému setkání v kleci, kde si dají hromadně těžce do huby. Putování okořeněno jest drobnýmí dobrodružstvími, sem tam vražda smrt zabití, občas vkusně napsaný dialog a tato celá táhletáhlá roudmůví zabalena jest nekonečně nudným prázdnem. Jako celek to drží pohromadě, sjet se to dá. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama