Reklama

Reklama

Nightshift

  • Irsko The Night Shift (pracovní název)

Obsahy(1)

Amy (Ashleigh Dorrell) začíná svou první noční směnu v hotelu s vražednou minulostí. Amy, která je svědkem děsivých událostí a uvězněná v časové smyčce, musí najít způsob, jak uniknout a zachránit obyvatele hotelu. (Zetwenka)

Recenze (12)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Hotelový horor, v ktorom nesympatická hlavná hrdinka uviazne v časovej slučke - v hoteli, kde sa pred rokmi odohrali vraždy, takže sa samozrejme snaží zachrániť a uteká pred maskovaným zabijakom. Ešte jej aj pomáhajú duchovia. Čakal som krvavú vyvraždovačku, napokon som dostal lacnú blbosť. Strašidelné to nie je vôbec, po atmosfére ani chýru, dej ma vlastne tiež veľmi nezaujal a ani samotné vraždy nie sú ničím nápadité. Z každého uhla pohľadu slabé. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Celá ta historka by vydala maximálně na jeden půlhodinový díl nějakého creepy seriálu, tady je roztažená do hodiny a patnácti minut (když odmyslíme pětiminutové závěrečné titulky). Hlavní hrdinka je nepříjemná a nesympatická (a ani sexy není, pokud někd neobdivuje silná stehna a široké boky). Než dojde na noční směnu na recepci hotelu, uteče dvacet minut během kterých si pokecá se spolubydlící, s maminkou, s profesorem na škole - a nic z toho nebude mít vliv na příběh. Dalších dvacet minut probíhá vykecávání s kolegou na recepci, který ji zaučuje, a se dvěma hosty hotelu. Pak se konečně začnou objevovat duchové vánoc před deseti lety, kteří v hotelu byli zavražděni, ale celé to nikam nevede, hra nemá jasná pravidla, není zřejmé, za jakých podmínek se z kruhu dá uniknout, jestli se to děje každou noc, nebo ne, jak to, že recepční (původní) na žádné duchy nenarazil, a jestli to celé nejsou třeba jen noční můry. Konec je díky tomu (a neujasněným mantinelům hry) nemastný neslaný a ta pointa je fakt slabá jak já, když mám rýmičku. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

V názvu je zjevně jedno písmenko navíc, správně se to myslím jmenuje Nightshit. Nemůže za to ani tak vcelku ucházející zápletka, jako hodně ubohá hlavní herecká dvojice a tím nepřesvědčivost celého spektáklu. Nesympatická rozmazlená šprtna a klučina s geekovským kukučem, jehož nevěrohodnost ba směšnost se divákovi vyjeví v závěru. Film má ovšem i nějaké dobré okamžiky, třeba vrahovu masku, zjevení pokojské, zacyklení se na schodišti, nebo... vrahovu masku jsem už říkal? V lepším rozpoložení bych dal nejspíš tři, atmosfétru to místy mělo, hlavně tedy atmosféru očekávání čehosi... něčeho, čeho se divákovi nakonec příliš nedostalo. Já měl však v práci dost pernej den, lítám v blizzardu s motorovkou ve stráni nahoru a dolu, no a pak slyším jednu protivnou slečinku stěžovačně prohlásit něco ve smyslu "...já tady furt tolik makám...", přičemž její několikahodinové "makání" spočívalo 1. v donášce ručníku na pokoj (výtahem) 2. vynešení odpadků do konťáku. Pizda. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Má to sotva 80 minut, ale téměř třičtvrtě hodiny se nic kloudného neděje. Všechno je pak narvané do závěrečné půlhodiny, která je sice jakž takž koukatelná, ale much v ní bylo nepočítaně. Mě především vadilo doslovné vysvětlení toho, co se v hotelu vlastně děje. Místo postupného odhalování Hall vychrlí na diváka mraky informací, které při hlubsím zamyšlení nedávají příliš velký smysl. Vadilo mi i to, že Hall prakticky rezignoval na atmosféru a příliš invence nevěnoval ani samotným vraždám. Alespoň že herecky to ušlo. 30% s přivřenýma očima. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Neskutočne nesympatický herci na čele s hnusnou herečkou v hlavnej role. Príbeh bol slabý a predvídateľny a nepomohlo ani akože vypointované finále, ale ktoré bolo, aspoň pre mna jasné, hned od začiatku. Vraždy nulové, atmosféra tiež žiadna a pred ešte nižším hodnotením ho zachránil fakt, že poslednej dobe som videl oveľa horšie sračky. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Irský snímek „Night Shift“ má chvílemi i docela dobré momenty. Je tu třeba jedna scéna, kde vás i trochu zamrazí. Ani gore není špatné, i když je většinou prezentováno hlavně tím, že jsou postavy upatlané krví. Ale i zde je pár momentů, které stojí za to, aby se na ně člověk podíval. Bohužel jako celek vám snímek „Night Shift“ hodně rychle vypadne z paměti. Není moc o co stát. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Študentka Amy si snaží privyrobiť na splácanie štúdia a tak si nájde prácu v hoteli v meste Limerick, kde má nastúpiť na svoju prvú nočnú službu. Tam sa spozná s kolegom Adamom, ktorý ju zoznámi s neslávnou minulosťou hotelu a niekoľkými jeho hosťami...Nebolo práve najšťastnejšou voľbou začať filmový rok 2019 práve týmto filmom. Chúďa Amy sa počas svojej prvej nočnej zmeny (dievča zlaté, čo by s tebou spravilo 16 rokov nočných...) akosi nevie dostať do svojej kože, a my, chudáci diváci sme na tom podobne. Veľmi slabé herecké výkony, prostredie hotela nevhodné na takýto štýl hororu a bohužiaľ aj nezvládnutý dej, pretože pointu vytuší každý fanúšik hororu už v úvode a tak dá zabrať film vôbec dopozerať. Ak k tomu prirátame názov Night shift a nielen skvelú novelu Stephena Kinga ale aj jej vydarené filmové spracovania tak sa dočkáme obrovského sklamania. Nechcem však začínať rok príiš nízkym hodnotením, preto milosrdné dve hviezdičky. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Američanka s irskými kořeny žijící v Irsku nastupuje noční směnu do hotelu kde se před 10 lety staly vraždy a stane se jejich součástí. Minimálně 60 minut sledujeme ženskou s chlápkem a jejich noční směnu, která se skládá ze 3 částí honí ji bezďák nudí se a vykecávají se a jakémusi chlápkovi donese nabíječku na mobil a ručníky. Něco se zde začne dít zhruba 20 minut před koncem a o nic světoborného se nejedná. Film se snaží hrát si na něco mezi Šestým Smyslem (vidím mrtvé lidi a můžu s nimi komunikovat) a Všechno Nejhorší (časová smyčka kde se snaží někdo utéct vrahovi), ale nefunguje ani jedno. 40 procent za hlavní herečku na kterou se dá dívat. ()

Reklama

Reklama