Reklama

Reklama

PJ Harvey v Olympii 2011

(koncert)
  • Francie PJ Harvey : Olympia 2011
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Francie, 2011, 67 min

Hrají:

PJ Harvey

Obsahy(1)

S pronikavým hlasem a hrou na autoharfu elektrizuje publikum pařížské Olympie! Osobitá zpěvačka představuje dosud nejuznávanější album své tvorby. Polly Jean Harveyová natáčí novou desku! U hudebnice, která dokázala udržet laťku kreativity po celou kariéru velmi vysoko je tato zpráva velmi vzrušující. Neméně zajímavý je způsob, jakým písně vznikají. Přímo před zraky návštěvníků muzea Somerset House v Londýně. Harveyová se svými muzikanty tvoří ve skleněném zvukotěsném boxu a reproduktory přenášejí zvukový vjem.
Její stále ještě aktuální album s názvem Let England Shake, bylo oceněno Merkury Prize. Polly Jean Harveyová je dosud jedinou ostrovní umělkyní, jež tuto nejprestižnější cenu, získala podruhé.
Většina písní z koncertního záznamu je právě z úspěšného alba Let England Shake. Vystoupení v pařížské Olympii proto dostává punc výjimečnosti. Zachycuje osobitou zpěvačku na uměleckém vrcholu. Alespoň prozatím. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

bohemia_regent 

všechny recenze uživatele

V titulcích pořadu uvedeno: český název PJ Harvey Live 2011; originální název PJ Harvey: En concert à / Konzert im L’Olympia Bruno Coquatrix; režie Laurent Hasse, Thierry Villeneuve; koprodukce Francie / Německo. ()

Reklama

Reklama