Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Láska, pomsta nebo miliony fanoušků? Na škole Las Encinas letos prostě každý po něčem touží. Jenom aby to ale všichni vůbec přežili! (Netflix)

Recenze (11)

veronica_mac 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nutno konstatovat, že po 3. sérii jsem se velmi přemlouvala, abych pokračovala, ale vždycky jsem se nějak kousla a asi i ze setrvačnosti došla až sem. Musím říct, že po hodně slabém rozjezdu v 6. sérii to nakonec tolik nebolelo a závěr a celkový dojem byl dobrý, určitě o něco lepší než v případě předchozí série. Na 7. řadu se těším, je mi dost sympatické, že rozvíjí jiné postavy (Isa, Didac ect.). Závěrem chci vyzdvihnout volbu hudby v této sérii, vsadili na silné karty, a to se myslím v celkovém dojmu vyplatilo! ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je velká škoda, kam se Elita musela v průběhu svého působení propadnout, její počátky jsem miloval, abych nástavec od 4. série skoro nenáviděl. Ale až doposud. Pátá řada mě skoro bolela dokoukat, nerad ale nechávam věci otevřené a dojel jsem s velkým sebezapřením. Oznámení nynější šesté sezóny v tak krátkém rozestupu mi už chtělo pít krev, když jsem ale zkusil a vydržel, nejde vůbec o takový průser, jak bylo prezentováno hlavně skrze naprosto přepálený trailer. Ano, stále jsme ve vodách průměru, stále se spousta postav chová naprosto idiotsky, ale svým způsobem jsem se dokázal na tuhle skvadru adaptovat a s konečně slušným cliffhangerm tu budu i u té (bohužel?) oznámené sedmé sezóny. [viděno na Netflixu] ()

Franche 

všechny recenze uživatele

Když se z oblíbeného seriálu stane žumpa, která nutně musí obsáhnout všechny speciality dnešní doby. Když odmyslím fakt, že koncentrace gay-bi-trans a nevím čeho všeho je v této škole nejvyšší na světě, tak nesympatické postavy, které mě vyloženě iritují, jsem dlouho nezažila. Nedokoukám. Stalo se z toho ani nevím co. Škoda. První tři série byly moc fajn. ()

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Elita - skupina středoškoláků studujících na Las Enchias - výběrové škole pro vyvolené. Většina z nich pochází z velmi bohatých rodin a jedná se vlastně o smetánku v náctiletém podání. V první sérii jsme byli svědky vraždy, takže jsem byla nadšená, že se sem dostal španělský seriál, který je sice plný pozlátka, ale zároveň se jedná o thriller s přesahem. Postavy Vám rychle přirostou k srdci a i když se jedná o náctileté, jejich problémy by asi nechtěl řešit nikdo z nás. Následující řady se motaly okolo dramat v rodině, drog, alkoholu, závislostech, lásce a 5. řada vyústila znásilněním mezi kamarády. Tak pokud tohle stále nikomu nestačí, tak byl zatčen otec tří hlavních aktérů a ředitel školy pro vraždu a ten chce samozřejmě ven.  Jelikož zabil ale milého jedné z hlavních postav, je jasné, že budeme v 6.sérii pozorovat její vývoj, city a myšlenky. Mezitím Isadora bojuje o spravedlnost a chce pomstu za své znásilnění a na scénu se dostávají dvě nové postavy - mladí influenceři, kteří mají dělat promo škole, ale borec je násilník a dostáváme se tu k tématu domácího násilí.  A zase - coming outy, vražda, vztahy, hromada drog a alkoholu a oproti tomu bezmoc, láska, odhodlání a poznávání duší pod povrchem. Jejich tužeb, přání a snů. Už to sice nemá takovej drive jako předešlé série, ale pořád mě to baví.  Moje hodnocení: 7/10 ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neříkám, že jsem si to slušně nedal, ale ta postupná tendence dolů v příbězích tam prostě je. Do půlky jsem si doufal, kde je ten ředitel a díky bohu nakonec opět sehraje docela menší náběh na další story, kterou čekám, že úplně tvůrci opět rozseknou. Trochu mě už právě nebaví tahle linka mezi rodinou, kde musí hrát prim trojlístek, který není úplně z těch nejsympatičtějších lidí co musíte vidět. Konec jsem skoro uhodl celý, na to je tu pár postav, který vůbec nemají nějaký smysl. Linka okolo Isador a Ivána vlastně drží celou konstelaci hvězd, kde se to snaží vnucovat novým párem. Hodně se to celé opakuje, na parketu jsme zde více než je zdrávo. Sice je to opět skvěle prostříhaný a ty pozlátka okolo a i ty sledování dílů by se dalo říci, že ne přímo nudí, ale tak nějak plinou bez špetky něčeho zajímavého. Tahle Elita už měla skončit a místo toho dostaneme sedmou sérii. 50% ()

sexyknez odpad!

všechny recenze uživatele

No jestli takhle vypadá elitní škola ve Španělsku, tak pak se není co divit, že Evropa míří do zádele. V prvních sériích to vypadalo, že se občas musí i učit, teď už jen fet, přeprcnutí, chlast. Koncentrace homoklád silně převyšuje heterosexuální menšinu, dokoukáno jen díky názvu, protože první tři série byly fakt kvalitní. ()

taibrek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aká škoda, že to nepokračuje na starej vlne, ktorá bavila a v každej časti bolo niečo prečo si pustil tú ďalšiu... Tu sa všetko najpodstatnejšie odohrá v poslednom diele a môžeš zase čakať na pokračovanie ()

RoKar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze seriálu, kde se řešilo zvrtnutí se událostí na škole určené pro smetánku a lepší společnost po příchodu lidí z nižší vrstvy se stává propaganda, nelíbí se mi že to slovo musím použít, moderních společenských problémů? Nechápejte špatně, jsem rád, že se snaží tyto problémy vystihnout, ale Netflix si k tomu může udělat jiný seriál a neničit skvělou atmosféru seriálu, který tak skvěle fungoval. Ale neudělá to a proč? Protože pokračovat v něčem, co už si společnost spojila s dobrou podívanou se prodává mnohem lépe, než něco nového, co se mezi lidi nemusí tolik dostat. Seriál zemřel po 3. sérii a úplným odchodem původního hereckého složení. Nyní se nejedná o Elitu a jejích dětech na škole, nýbrž o místo, kam může podle nových postav přijít už úplně každý, kdo si řekne, že tam chce. Nové postavy influencerů, kteří se jen tak na sílu zjeví a najednou se řeší jejich vztahové problémy? Na sílu připnuté trans tabu a snaha poukázat na transfobii? Za mě jedno velké ne! 3/10 ()

FawayitanaXX 

všechny recenze uživatele

Jakože sorry, ale změnit původní obsazení už bylo dost významně znat, ale změnit ještě k tomu do náhradní? Wtf... Plus pak nechci znít nějak homofobne, ale postav je tam vic LGBTQ+ než hetero, což se pak trošku podkopává, páč seriál jsem měl rád kvůli jeho snaze o zároveň troche realistiku a zároveň trošku pochopení a poznání LBTGQ+ lidí. A ty vraždy tam byli teda trošku propracovanější, jakože vo si budem, za mně obrovské mínus, s těmi dlouhými chvílemi, kdy se skoro nic nedělo skoro na 2 hvezdy. Achich ouvej ()

Dominikcz6 

všechny recenze uživatele

Já už tenhle seriál prostě nepoznávám... děj 6. série o ničem, z původní sestavy tu už bohužel nikdo nezůstal, mnoho nových postav příliš nezaujalo. První 3 řady byly jednoznačně nejlepší, od té čtvrté mě to bavilo čím dál méně, šestka je určitě nejslabší ze všech. ()

Reklama

Reklama