Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Školní projekt sbližuje Marinu a Samuela a inspiruje Guzmána, aby se pokusil získat srdce Nadii. Christian je mezitím šokován novým zjištěním. (Netflix)

Recenze (3)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na první pohled by se dala Elita zaškatulkovat mezi teen romance v roztáhlé seriálové formě alá Riverdale. Zásluhou toho, že se ale nacházíme mezi teenagery, kde jediný z nich nežije s čistým svědomím a spořádaně, tak se se seriálem hodně rychle sbližuju. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mikro krokmi dopredu. Pri niektorých dialógoch a nepravdepodobných urýchlených situáciách sa vážne chytám iba za hlavu. Nič iné nezostáva. Opäť sa však prikloním ku trom s odretými ušami. Dám šancu ešte tretej epizóde. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Když se objeví nové druhy v ekosystému, vždy dojde ke změně. Ti noví mohou zničit faunu a flóru místa, nekonečně se množit nebo způsobí změny, které mohou vyústit v převrácení všeho,“ přirovnává jedna ze studentek nové spolužáky k jinému druhu. Banda mladých lidí, kteří ve i mimo školní lavice řeší nevázaný sexuální život, sociální rozdíly či uvědomění si sexuální orientace, navíc je to vše orámováno zločinem, o kterém se postupně dozvídáme víc a víc. Školní projekt má sblížit Marinu a Samuela i další méně pravděpodobný pár (Guzmán a Nadia). Potenciál by tu byl, zatím se to ale dost táhne. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama