Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Na Las Encinas nastupuje nový ředitel a čtyři noví studenti se složitě propletenými milostnými vztahy. Přibývají taky různé klepy a všem vrtá v hlavě další záhada. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výrazná změna obsazení Elitě neublížila. A stejně tak jí neublížilo to, že se v případě čtvrté řady vydala trošku jiným směrem a místo kriminální zápletky (která ale také nechybí) se soustředila na vztahové peripetie. Je to trošku jiné, než na co jsme zvyklí, ale má to své kouzlo. I čtvrtá řada Elity je sexy, divoká, odvážná a výrazně líznutá telenovelou a to je to, co fungovalo už třikrát předtím a funguje znovu. ()

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znovu se vracíme na Las Enchias, ale pod vedením nového ředitele, který se na školu dívá z pozice CEO. Azucena byla vyhozena a společně s novým ředitelem přichází do školy nově i jeho tři děti - výrazná Ari a její sestra a bratr, který se vrhá do románku s Omarem a Anderem, ze staré skvadry nám zůstal Samu, Guzmán, Cayetana a moje oblíbená Rebe.Jak už je zvykem, na téhle škole není nic jen tak a tak se přidává i francouzský princ Phelippe. Zatím co první tři série byly docela obstojným thrillerem, kde se děj točil kolem vraždy, zatím poslední série se točí hodně kolem vztahů, sexu, svědomí, odhodlání a životních hodnot. Nic to tomu ale neubírá, a jsem spokojená. ()

Reklama

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na začátku 90’s bylo Beverly Hills. Na přelomu 00’s byl Dawsonův svět. Na přelomu 10’s Gossip Girl. Všechno je pryč. Teď je tu ELITA! A perfektně vystihuje definici moderního teenage dramatu. A zařazuje Španělsko (po boku La Casa De Papel) mezi světovou špičku. Když pominu, že se vlastně po čtvrté jede podle stejného mustru, vůbec ničemu to nevadí. Tam prostě sedí všechno. Herci, příběh, perfektní (OPRAVDU PERFEKTNÍ) hudba, nové postavy, ten feeling kolem toho, to drama, ty vtipný scény, ty fakt HOT scény... A za mě překvapení, jak tvůrci jednu otravnou postavu z minule série dokázali povznést na jednu z nejlepších postav 💃 ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak zde ženu jako u Zámku a klíče druhé série pochválit nemohu za výběr - opět jsem se dívat nechtěl. :-) :-P Bohužel, stalo se z toho to, čeho jsem se trošku obával po třetí sérii a co jsem psal i do recenze. Stalo se z toho "drama" pro mladé, kde zločin je zde jen něco do počtu a zbytek se točí kolem vztahů a toho, aby bylo ukázáno co nejvíce milostných scén a co nejotevřeněji. S čímž problém nemám, ale čeho je moc, toho je příliš. Když bych tohle vynechal, mám minimálně o díl méně. A kdybych se soustředil jen na to nejpodstatnější, tak to smrsknu do 2- dílů. Tohle opravdu mělo daleko do první série, i do třetí, která se mi líbila nejméně zatím. Howgh! ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po urputném čekání konečně na Netflix dorazil jeden z jeho populárních kousků, které jsem já v době jejich objevení dal téměř na jeden zátah. První tři řady byly obrovská pecka z prostředí problémových teenagerů, jejichž nekompromisní peripetie dokáží zabavit i diváka, co by si jinak středoškolskou "telenovelu" už vůbec nepustil. Čtvrtá řada otevírá takovou pomyslnou druhou část celého seriálu, už jen proto, že nám z původní sestavy zbyla jen hrstka oblíbenců. Nově příchozí postavy jsou sice extrémně otravné a pochybuju, že s nimi budu sympatizovat v očekávané páté sezóně (kterou by to klidně mohlo skončit), naštěstí se ale zasloužily o úctyhodnou tajemnou dějovou linku, s jejímž rozuzlením jsem v porovnání se zdejšími čísly dost spokojený. [viděno na Netflixu] ()

Galerie (60)

Reklama

Reklama