Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marina umožňuje Nanovi splatit dluh. Lu úmyslně před Nadiou vyzradí tajemství. Omar zjistí, že Ander o nich pověděl svým kamarádům. (Netflix)

Recenze (3)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Lži dělají život jednodušším!“ Telenovela pro mladé. Navíc zoufale plytká. Kvůli splacení dluhů musí Nano vykrást dům, na který ho navede Marina. Ta se dál pohybuje mezi oběma bratry. Spolužákům pak vysvětlí své bolavé tajemství. Jinak se řeší všední strasti, které by mohl nabídnout každý seriál z podobného prostředí (tomu chybí starý kámoš, toho štve, že se vyzradilo tajemství, ten chce seknout s tenisem, jenže obává se ambiciózního otce…). Potenciál by tu byl, platí ale, že zatím to dost dře. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Španělé natočili tu nejpoutavější telenovelu pod sluncem. Na první pohled se totiž jedná o muzikál ze střední bez písniček, to napětí je ale hustější a hustější a půjde to ještě dál! ()

Reklama

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začína ma vážne unavovať to nekonzistentné správanie sa postáv. Chvíľu má človek pocit, že sa niekam charakterovo posúvajú a potom hovoria a konajú úplne protichodne. A nejde o znázornenie dospievajúcej rozorvanej teenagerskej duše, ale o tupý scenár s nefunkčnými kompozičnými motiváciami. A tá hudba v závere ma už úplne pochovala. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama