Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bryonovi (Jamie Bell) zomrela mama, keď bol dieťa a otec alkoholik ho opustil. Potulujúceho sa po uliciach ho našiel muž prezývaný Pa, ktorý sa ho ujal, obliekol, nasýtil, dal strechu nad hlavou a úlohu. Touto úlohou bolo stať sa bojovým psom v jeho neonacistickej organizácii, v ktorej je každodenným chlebom násilie a vraždy. Organizácii v hľadáčiku FBI, ktorá neodpúšťa zradu a z ktorej odísť nemôžete. Bryon sa po zamilovaní do ženy s troma deťmi rozhodne odísť za pomoci afroamerického bojovníka za ľudské práva. (Furmi)

(více)

Recenze (9)

POMO 

všechny recenze uživatele

Motivace k přerodu z přesvědčeného skinheada v dobráka, který začne chápat i sebou páchané zlo, ve filmu není dostatečná. Stejně tak příliš rychle vzniklá potřeba ochraňovat svobodnou mámu s dětma, se kterou si začne románek. Chtělo by to ve scénáři silnější události, které ho k tomu vedli. Anebo hned od začátku zdůrazňovat jeho pochyby, a ne ho naopak hned v úvodní scéně nechat konat nenávistné fašistické zlo. První půlhodinu si až říkáte, proč na film s takovými postavami koukat. Jinak ale herci dobří, husina z tlupy nácků a jejich chování důvěryhodné, a filmu přidává i fakt, že jde o skutečné události. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Hoci sú si Daniel Radcliffe a Jamie Bell relatívne fyzicky podobní, Danielovo spriaznené (o dva roky staršie) Impérium ma bavilo viac. Rád by som dal Skinu aspoň 3*, ale nebolo by to fér. Téma je závažná a treba o nej natáčať filmy, aby v spoločnosti ubudlo náckov, ktorí, chúďatka popletené, sami nevedia, koľká bije a nevedia, čo sa dialo v roku 1999, nieto ešte v roku 1944. Film je to bohužiaľ sám osebe nudný, divne natočený a nezáživný. Jamie Bell do toho asi chcel ísť naplno, ale nemôžem povedať, že by sa jednalo z jeho strany (o ostatných nehovoriac) o ktovieaký herecký koncert. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Bohatě znáckovaný Bell, pokus vymanit se z života v nesmyslu a nenávisti, slušný vhled do světa KKK Walmart demografik a la Charlottesville. Za odstrašující příklad poslouží, nicméně ničím přímo nevyniká, mohlo ještě i přitlačit na pilu a emocionální dopad AMERICAN HISTORY X (nejde nesrovnat) je vzdálen o moře. ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Jamie Bell v roli zkérovanýho nácka Bryona je fakt nesympatickej a jde fakt z něho strach, zahrál to dobře. Ovšem co si tady mohli filmaři odpustit je jeho frajerka, vyžraná nechutná prasnice co mě kazila celou dobu dobrej dojem z filmu, scéna kdy jí Bryon šuká je fakt hnus :D Pro roli jeho holky měli vybrat pěknou a hubenou herečku, na tuhle hnusnou vepřovou tlamu se fakt nedalo dívat, srala mě tam od začátku do konce v každý scéně, nejvíc nesympatická než náš hlavní hrdina filmu. Film docela nuda a ta prasnice mě tam fakt srala pořád :D K Jamiemu se fakt vůbec nehodila. Jinak film je natočený podle skutečnýho neonacisty Bryona Widnera a ta jeho skutečná žena Julie vypadala teda mnohem líp. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Keď sa banda špinavých náckov vyberie na ďalšie ťaženie proti v tme neviditeľným demonštrantom, sú vo veľkej nevýhode a nemusel by im pomôcť ani roduverný Čech Okamura. Musí to byť úžasný pocit patriť do skupiny hnusne potetovaných plešatých magorov. A tie ich naci ženy - hm to je jedna báseň. Krásne obludárium celý tento film. ()

jkpj22 

všechny recenze uživatele

Tento druh filmů poměrně vyhledávám, ale konkrétně Skin mě moc nebavil. Je to příběh člověka, který se rozhodl ukončit činnost v hnutí, protože nechtěl upálit pár muslimů. Fucking pussy, I would say. ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Skôr vzťahovka ako nejaká hlbšia sociálna dráma. Akcie a napätia minimum, ale výkon Bella slušný a kedže ho mám rád strelím tomu tri hviezdy miesto dvoch. ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

Ťažkopádny, neucelený dej s nedotiahnutými scénami, bez potrebnej príbehovej štruktúry, pripadalo mnohých fázach únavne, temer nudiac. O jediné svetlé záblesky sa pričinila slušná kamera, ktorá držala toto nemastné, neslané, na podklade skutočnosti, ako tak nad vodou. ()

Easykill 

všechny recenze uživatele

Film je inspirován skutečnými událostmi a Jamie Bell Jako zkérovaný nácek na kost, mi přišel víc než fajn a věřil jsem mu ho. Zahrál to víc než dobře, pouštěl docela hrůzu! Ale tím to asi končí, protože film mě málem unudil (nevím proč, prostě to nefungovalo byť se tam něco dělo) a nějak velice špatně pojali jeho "vzepření se" proti vlastním lidem, systému, "rodině", poselství a bůh ví co ještě. Prostě z ničeho nic ho jako osvítila zář tý tlustý matky tří dětí? Vážně?Jenom tak? Hmmmm, ne nevěřím. Ale když tohle pominu, tak nám zůstává silný film! Jen to mohlo být za mě, kapku lepší... ()

Reklama

Reklama