Reklama

Reklama

Wild Rose

  • angličtina Country Music (pracovní název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Rose-Lynn Harlanová (Jessie Buckley), 23-ročná Škótka čerstvo prepustená z väzenia, pendluje medzi svojou prácou, dvoma deťmi a svojim nesplneným snom: stať sa hviezdou country hudby. Čoskoro sa jej naskytne príležitosť, keď sa presťahuje do amerického Nashvillu v štáte Tennessee, vychýreného srdca country. Využije šancu zmeniť si život a predať svoj hlas? (Arsenal83)

(více)

Recenze (3)

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Je to velice dobře natočený film. Vlastně bych hrozně ráda dala plný počet, ale bohužel jsem nemohla vystát hlavní postavu. Rose je nezodpovědná drzá agresivní hloupá holka, terá si myslí, že jí svět něco dluží. A sledovat hodinu a půl jak si takový člověk snaží splnit jeden sen, zatímco kašle na všechno a všechny ostatní (včetně vlastních dětí) bylo dost otravné. Jessie Buckley tu postavu zahrála skvěle a film samotný byl opravdu moc dobrý. A hudba byla taky výborná. 4* ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Wild Rose so svojou (klasickou) koncepciou v podstate neprináša nič takého, čo by sme už dávnejšie nepoznali a nevideli. Mladá a nezodpovedná matka (ktorú mimochodom po roku vypustili z väzenia) má pred sebou len jednu vec: stať sa profesionálnou country (nie western!) speváčkou. Zo začiatku je vidieť, že ani jej deti ju nejako zvlášť nezaujímajú – keby nemala zodpovednú, obetavú a pomocnú matku, tak by bola vo veľkých problémoch. Ako sa blížime ku konci filmu, tak v tom správnom momente sa rozhodne správne, ale z hľadiska celého filmu a príbehu mi jej „zmena charakteru“ príde trošku „nedotiahnutou“. Čakal som mierne hlbšiu duševnú a psychickú premenu hlavnej postavy a väčšiu emocionálnu škálu. J. Buckley v roli Rose nie je zlá (tie čižmy sú cool), ale jej výkon mi príde povrchný (chýba hĺbka). P.S.: Hudba v poriadku – na to sa sťažovať vôbec nedá. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na příjemný hudební film, u kterého si odpočinu, ale nebylo v něm nic, co by mě nějakým způsobem aspoň trochu zaujalo. I country muzika umí být působivá a živočišná, ale tady se život odehrával někde úplně jinde, jen ne ve filmu. Příběh byl navzdory krátké stopáži hodně unylý a jediné, na co se dalo dívat, byla představitelka hlavní role. A to je málo. Chyběla tomu hloubka, nebo aspoň něco, proč mít důvod jí držet palce. ()

Reklama

Reklama