Reklama

Reklama

The Demolisher

Obsahy(1)

Bruce je obyčajný podomový opravár, ktorý sa po útoku vandalov neustále obviňuje zo zlého zdravotného stavu svojej manželky. Nakoľko jeho každodenné trápenie čoraz viac prehlbuje pocit, že spravodlivosti nebolo učinené zadosť, berie opraty pomsty do vlastných rúk, aby tak raz a navždy zastavil vyčíňanie členov menšieho gangu, pýšiaceho sa na svojom odeve znakom gorily. (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (9)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Bruce je obyčajným podomovým opravárom, ktorý sa po útoku vandalov, neustále obviňuje zo zlého zdravotného stavu svojej manželky. Nakoľko jeho každodenné trápenie čoraz viac prehlbuje pocit, že nebolo spravodlivosti zadosťučinené, berie opraty pomsty do vlastných rúk, aby tak raz a navždy zastavil vyčíňanie členov menšieho gangu, pýšiaceho sa na svojom odeve znakom gorily. Celkom pohodové béčko slabšieho priemeru s pomerne solídnym soundtrackom, ktorý v určitých fázach dodáva samotným pasážam ten správny šmrnc. Bohužiaľ, keď sa naň budem pozerať okom hororovým, ako novodobý moderný slasher s nádychom pomsty, ma nijak mimoriadne nezaujal. Bez gore či originálnejšieho násilia, si podobné snímky skrátka ani len neškrtnú - 40% ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Bývalá policajtka zostala na vozíčku po tom, čo ju napadol nelútostný mestský gang. Fakt, že už nikdy nebude môcť chodiť, prerastie cez hlavu jej manželovi, ktorý sa ozbrojí a hodlá zabiť členov gangu jedného po druhom. - Horory z Kanady mi väčšinou sedia, ale The Demolisher je výnimkou. Ale ani sa nedivím, keďže predchádzajúci hororový projekt tohto režiséra má na ČSFD 12%. Nevidel som ho, ale to, že sa za niekolko rokov praxe u filmu nedokázal velmi zlepšiť, je smutné. The Demolisher ma už na začiatku zaujal peknou prácou s kamerou a slušnou hudbou, ktorá vynikala hlavne počas napínavých naháňačiek, ktorých je tu neúrekom. Tento horor má však katastrofálny scenár a strih, a tak si strašne ťažko udržiaval moju pozornosť. O ústredných postavách sa toho vela nedozvieme, ale príbeh sa mi celkovo viacmenej páčil, lenže chybou je už spomenutý scenár a akési zvláštne prelínanie času. V závere sa ukázalo aj nejaké to množstvo krvi, takže sa to v rámci hororu dostalo aspoň na prijatelnú úroveň.+ herec z Antisocial, The Drownsman, Kingdom Come a Zombieworld + herečka z Bite ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jedná se o dosti rozporuplný kanadský film, který již na první pohled neoplýval zrovna moc velkým rozpočtem. Samotná tvůrčí myšlenka sice nebyla moc originální, přesto se z toho dalo vytěžit daleko víc, než nakonec divák dostal. A to byla docela škoda. Filmů o pomstě za ublížení blízkým osobám existuje celá řada, ovšem ve většině z nich hlavní postavě fandíte, tady tomu zas až tak nebylo. Postava Bruce totiž zhruba v polovině filmu přijde o většinu sympatií, chová se jako vyšinutý blázen a jeho počáteční úmysl tak nějak postupně vyšumí do prázdna.    Pohnutky s vyřízením účtů se členy gangu jsou jasné, jenomže on později začne vraždit a útočit i na lidi, kteří se na něj pomalu jen špatně podívají, nebo jej nějak urazí. Navíc většina akčních scén je velmi špatně sestříhána, kvalita kamery taky za moc nestojí a je zde i spousta zbytečně natahovaných či hluchých míst, které docela nudily. To jeho ženy mi bylo i docela líto, přesto že věděla, co dělá a bylo jí to tak nějak jedno. No a třetí do party byla problémová Marie, která se k tomu všemu tak nějak přichomýtla. Její postava mi ve skutečnosti přišla poněkud zbytečná.    The Demolisher nám nabídne několik zajímavých scén, ale v některých situacích si tvůrci protiřečili, nebo prostě své myšlenky nedotáhli do konce. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten nápad není až tak špatný. Vzít v podstatě superhrdinu, který je motivován k tomu, aby zabíjel zlouny proto, že ublížili jeho manželce. A pak z toho udělat silné, psychologické drama. Jak říkám, nápad docela dobrý, ale to zpracování tak dobře nefunguje. Ty postavy nejsou dost silné, a co mě ještě na začátku zaujalo, to mě postupně opouštělo a nebavilo. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Dobrej nápad, ale špatně provedenej. Hlavní problém tohohle filmu je to že se snaží o šíleně vážnou atmosféru, přitom udělat to trochu víc osmdesátkově béčkový tak je to nářez jak kráva. První hodinu se zde naprosto nic neděje kromě pár prostřihů pouličních bitek, v posledních 20 minutách už to začne bejt snesitelnější a trochu to i baví. Hlavní zápletka je však naprosto debilní. Pokud jste se podle námětu na film těšili jako já tak budete zaručeně zklamaný. ()

Saxos odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší je, když ke mě nějakým způsobem doputuje film této úrovně, já hlava dubová se nepodívám na to, co je to za skvost a pak trpím a trpím. ()

Reklama

Reklama