Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

V Beacon Heights je na první pohled všechno dokonalé, od špičkové univerzity až po velice úspěšné obyvatele. Zdání ovšem klame. Když se místní dostanou pod tíhou stresu až na pokraj zhroucení, někomu rupnou nervy a dojde k vraždě. Zatímco se lidé z městečka společnými silami snaží přijít téhle děsivé záhadě na kloub, záhy vyjde najevo, že každý za svou dokonalou fasádou skrývá nějaké tajemství. (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

B.Wilde 

všechny recenze uživatele

Dala jsem si maraton seriálu Pretty Little Liars a poté jsem se rozhodla mrknout i na tohle... a i když jsem od toho moc nečekala, bavilo mě to snad mnohem víc než PLL. Bylo to i mnohem uvěřitelnější a nezdálo se mi to tak přitažené za vlasy... jasně, ke konci to zase byla jedna velká sledovačka, ale i potencionální dobré pokračování... škoda, že nakonec žádné nebylo. Alison a Mona tady byly mnohem lepší než v původním seriálu. ()

krisikowa 

všechny recenze uživatele

Jáj, Bože můj, to bylo utrpení. Tohle neobstojí ani jako kulisa. Fleshbecky hrozně retardují děj, jsou otravný, postavy jsou otravný, celý to je otravný. A Alisson na tom není o moc líp. Celej tenhle divnosvět je špatnej, jak jen cokoli od Shepardový může být. A to jsem první série PLL měla docela ráda. Bodík dávám za obstojnou kameru. ()

charlie.sambora 

všechny recenze uživatele

Mě se to moc líbilo. Jen mě trochu zarazil vzhled postav, které by jakoby z oka vypadly postavám z PPL. Mám na mysli Emily, Hannu a Ariu. Zápletka nebyla špatná, v každém díle bylo hodně napětí, ale hlavně zvědavost. Na jednu stránku škoda, že měl seriál jen jednu sérii, ale na druhou jsem ráda. Poněvadž čekat dalších 7 let na rozuzlení by mě asi zabilo. Do té doby bych asi sešla věkem! ()

ElizaJamison 

všechny recenze uživatele

Laska k PLL mě donutila se podívat i na tohle a popravdě mě ani nepřekvapilo, že tohle bylo skvělý. Dokonce i lepší než PLL samotné. Vždycky jsem milovala Monu a Alison, a když vyšlo tohle s tím, že hlavní protagonistky jsou právě tyhle dvě, věděla jsem, že to prostě nemůže být tah vedle a taky nebyl. Zápletka fajn, do poslední chvíle člověk netušil. Nic se zbytečně nenatahovala a herci moc sympatičtí. Akorát škoda, že se seriál nedočkal pokračování. ()

Reklama

Reklama