Reklama

Reklama

Ponorka

(seriál)
Trailer 2
Německo, (2018–2023), 28 h 6 min (Minutáž: 45–62 min)

Předloha:

Lothar G. Buchheim (kniha)

Hrají:

Vicky Krieps, Pit Bukowski, Julius Feldmeier, Joachim Foerster, Leonard Kunz, Ben Münchow, Leonard Scheicher, Rick Okon, August Wittgenstein, Rainer Bock (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Podzim roku 1942, území okupované Francie: Ponorka U-612 je připravena na svou první plavbu. Na palubě s mladou posádkou a novým kapitánem Klausem Hoffmannem má vyrazit do čím dál brutálnější války. Čtyřicet mladých mužů vyráží na první misi. Snaží se vypořádat se stísněnými a klaustrofobickými podmínkami života pod vodou. Jejich síly jsou napínány do krajnosti. Napětí se stupňuje a v oddanosti se začínají objevovat trhliny. V přístavu La Rochelle se Simone Strasserové vymkne život z rukou, neboť podlehla nebezpečnému vztahu a nedovolené lásce, díky nimž je rozpolcena mezi svou loajalitu k Německu a hnutím odporu. Začne pochybovat o svém přesvědčení. Je možné, aby všechno, co považovala za pravdu, bylo ve skutečnosti lež? Jedná se o příběh o volbách a přežití, který zkoumá psychickou trýzeň za 2. světové války a krutou realitu života v nesmyslném válečném konfliktu. (Viasat)

(více)

Recenze uživatele brasek k tomuto seriálu (2)

Neue Wege (2018) (S01E01) 

Ako pilot... nuž neviem. Veľa postáv, veľa možných paralelných dejov a pramálo akcie. Verím však, že seriál ponúkne veľa pozitívneho. ()

Geheime Missionen (2018) (S01E02) 

Naozaj takto podaný seriál ma nebaví. Ponorkový vojnový príbeh to áno, to je to na čo som sa celý týždeň tešil a žiaľ opäť filmári diváka z ponorky a rozľahlých širín mora dostávajú do absolútne tragických a nudných paralelných príbehov - pravdepodobne o odboji kedže druhý diel som nezvládol sledovať. Morfium, odboj a čo ja viem čo ešte absolútne nepatrí do námorného dobrodružstva. Úprimne: končím s týmto seriálom. ()

Reklama

Reklama