Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Tohle pokračovaní je jen parodií sama na sebe. Všechno nevysvětlené z prvního dílu se dozvíme hned na začátku. Ve své podstatě je mi vlastně jedno, jak to všechno skončí, kdo uteče a kdo koho zmlátí. Ten cílený tlak na akční stránku je strašně nepříjemný a hezounek z prvního dílu tady je jen do počtu. Jsem rád, že konec zůstal nezodpovězen a doufám, že nám nikdo nezkusí servírovat třetí díl. Tohle byl oproti jedničce značný propadák. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

První díl nepostrádal určitou naléhavost a emoce, které samotné rozřazování přinášelo. Ten druhý v tomto ohledu poněkud ztrácí, protože to stěžejní z předešlé části je tu do určité míry popřeno. I přesto se ale jedná o slušnou jednohubku, která i díky krátké stopáži slušně šlape a své si odvádějí i herci. Na třetí díl se rád podívám. 60% ()

Reklama

DJMaroko odpad!

všechny recenze uživatele

Loganovi "Lulanovi" bych to jeho debilní páčo neraději opálil letlampou. Film určený leda tak pro TV Barrandov. Začátek se vyvíjel nadějně. Herecké výkony a projevy otřesné. Čím déle se koukáte tím je to stupidnější. A to budou asi točit třetí pokračování ?! Začínal jsem na třech bodech, ale konec si vykoledoval naprostý odpad. A kdo tomu tak označení Horor proboha asi nějaký magor ?! ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Fííí ha. Tak toto je viac konšpiračné, ako presviedčať verejnosť, že Matovič netrpí žiadanou psychickou poruchou. Dosť ma udivuje, že tento snímok dosahuje úroveň 60%, no to už nepotrvá dlho a šupito presto to padne dole rýchlejšie, ako Dankove preferencie. Za mňa medzi “odpadom a 1 hviezdou”, lebo samotný snímok nemôžem vnímať inak, ako absolútne trápnu, extrémne za vlasy pritiahnutú teen kokotinu, opierajúcu sa o politickú tématiku, ktorá sa všemožnými silami snaží pôsobiť, ako seriózny počin. Lenže ta “vážnosť”, ktorú sa snaží vzbudiť u diváka, pôsobí vďaka osadenstvu tak naivne, až je z toho človeku vlastne do smiechu. Toto rozhodne nie je nič pre mňa, pričom kategória 30+ by sa mala “The Thinning - New World Order” doslova na míle vyhnúť. Mladí sa v tom ale nájdu, a pukance môžu “striekať” potokom .. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

První díl jsem neviděl nicméně mám ho stáhlý a mám to v plánu jelikož mě to bavilo. Jinak film je v podstatě kopírka několika předchozích žánrových filmů v jednom (nebudu řešit co bylo dříve nebo nebylo) máme zde někoho kdo, když neudělá zkoušky umře (Divergence a její pokračování) pak zjistíme, že to tak není, ale on žije kdesi v podzemí kde musí pracovat (Labyrint a jeho pokračování). a na závěr boj proti prezidentovi (Hunger Games , i když tady se dá v podstatě napsat taky jakýkoliv z těch zmíněných). To s tím prezidentem a tou ženskou co byla u něho nápadně připomíná třetí díl první část Divergence nedal bych moc za to, že bude někde v popředí a v dalším díle pokud bude ho bude chtít sesadit. P.s. menší spoiler proč ty informace neposlal té ženské na mail nebo na mobil nebo to mohl dat třeba na internet, darknet a podobné bylo by to jednoduší než jezdit někam pořád s disketou jak ocas. P.s. 2 horor to teda opravdu není ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama