Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Tohle pokračovaní je jen parodií sama na sebe. Všechno nevysvětlené z prvního dílu se dozvíme hned na začátku. Ve své podstatě je mi vlastně jedno, jak to všechno skončí, kdo uteče a kdo koho zmlátí. Ten cílený tlak na akční stránku je strašně nepříjemný a hezounek z prvního dílu tady je jen do počtu. Jsem rád, že konec zůstal nezodpovězen a doufám, že nám nikdo nezkusí servírovat třetí díl. Tohle byl oproti jedničce značný propadák. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Koniec indikuje, že bude ďalšie pokračovanie. A ja som úprimne zvedavý. "The Thinning: New World Order" je podľa mňa solídnym pokračovaním prvého filmu. Na IMDB to síce vyzerá inak, no myslím si, že niektoré názory pre Američanov boli ovplyvnené ich dojmami z Logana Paula. Ja však nebudem film odsudzovať na základe hejtu pre jedného človeka na celý film a miesto toho sa zamerám na film ako celok. Je super, že sa tu vrátili všetci z pôvodnej zostavy z prvého filmu a pôsobí to skutočne ako pokračovanie, ktoré nastupuje tam, kde sme skončili. Možno je tento príbeh trošku komplikovanejší a musí sa sústrediť na viacero miest naraz, no nemal som pocit, že by ma to nejako rozptyľovalo, alebo niečo podobné. Opäť ako pri prvom filme musím pochváliť Peyton List. Jej herecký výkon je uveriteľný a robí maximum čo môže. Sú tu 2 scénky, ktoré by som vypichol. Jej reakcie na udalosti, ktoré sa udejú. Pôsobia veľmi skutočne. Prvýkrát keď niekto jej blízky príde o život a druhá momentka nastane po tom, čo bude nútená sama niekoho zabiť. Dala tam skutočne zo seba všetko. Logan Paul nie je najhorší tiež. Celkovo mám pocit, že herecky to nie je odfláknuté. Príbehovo je to dobre spracované pokračovanie, no má to väčšinu klišé klasických tínedžerských filmov, až na jednu výnimku. Ale na to budem musieť niečo prezradiť, takže upozornenie vopred: *SPOILER ALERT* A tou je záver filmu, ktorý je pre mňa niečo úplne inovatívne. Vo väčšine týchto filmov väčšinou vyhrajú rebeli a podarí sa im priniesť niečo nové. No tentokrát to skôr pôsobí, že naopak zloduch filmu vyhrá. To je celkom zaujímavý zvrat a aj preto som zvedavý, kam film bude pokračovať (pokiaľ teda niekedy bude pokračovanie.)*SPOILER END*. Celkovo ma tento svet baví, som otvorený jeho ďalšiemu pokračovaniu a uvidíme. Možno sa dozvieme ešte o niečo viac. Hodnotenie: B ()

Reklama

DJMaroko odpad!

všechny recenze uživatele

Loganovi "Lulanovi" bych to jeho debilní páčo neraději opálil letlampou. Film určený leda tak pro TV Barrandov. Začátek se vyvíjel nadějně. Herecké výkony a projevy otřesné. Čím déle se koukáte tím je to stupidnější. A to budou asi točit třetí pokračování ?! Začínal jsem na třech bodech, ale konec si vykoledoval naprostý odpad. A kdo tomu tak označení Horor proboha asi nějaký magor ?! ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

První díl jsem neviděl nicméně mám ho stáhlý a mám to v plánu jelikož mě to bavilo. Jinak film je v podstatě kopírka několika předchozích žánrových filmů v jednom (nebudu řešit co bylo dříve nebo nebylo) máme zde někoho kdo, když neudělá zkoušky umře (Divergence a její pokračování) pak zjistíme, že to tak není, ale on žije kdesi v podzemí kde musí pracovat (Labyrint a jeho pokračování). a na závěr boj proti prezidentovi (Hunger Games , i když tady se dá v podstatě napsat taky jakýkoliv z těch zmíněných). To s tím prezidentem a tou ženskou co byla u něho nápadně připomíná třetí díl první část Divergence nedal bych moc za to, že bude někde v popředí a v dalším díle pokud bude ho bude chtít sesadit. P.s. menší spoiler proč ty informace neposlal té ženské na mail nebo na mobil nebo to mohl dat třeba na internet, darknet a podobné bylo by to jednoduší než jezdit někam pořád s disketou jak ocas. P.s. 2 horor to teda opravdu není ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

První díl nepostrádal určitou naléhavost a emoce, které samotné rozřazování přinášelo. Ten druhý v tomto ohledu poněkud ztrácí, protože to stěžejní z předešlé části je tu do určité míry popřeno. I přesto se ale jedná o slušnou jednohubku, která i díky krátké stopáži slušně šlape a své si odvádějí i herci. Na třetí díl se rád podívám. 60% ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama