Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Hanna se s pomocí agentky CIA Marissy Wieglerové – která začíná Hannu vnímat jako svoji adoptivní dceru – pokouší vysvobodit kadetku Claru ze spárů Utraxu. Seznamte se s Hannou a její cestou z neprostupných lesů východní Evropy přes rozlehlé končiny severní Anglie až do rušného kampusu Barcelonské univerzity a jejím hledáním nového místa ve světě. (Prime Video)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (9)

rostsoft 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce zde přibyla spousta nesympatických postav, hlavně těch hlavních. I děj poněkud pokulhává oproti jedničce, obzvlášť mě vadí, když se z záporné postavy stane kladná postava, z toho doslova šílím. V některých seriálech dokonce udělají hned vícekrát u stejné osoby. Naštěstí tady jen u jedné a jen jednou. Zatím. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druha seria mi "sadla" viacej. Viacero zaujimavych charakterov a par dielov je ozaj velmi dobre akcne natocenych. Venuju sa dostatocne aj vyvoju postav a tak divakovi nie su len postavami na obrazovke. A tiez neodflakli zaverecnu epizodu a slusne zamiesili na tretiu seriu. Slabsie stvorhviezdie, obcas to totiz sklzlo do skratkovistosti, opominania logiky a zbytocneho natahovania niektorych scen. Prekvapuje ma tak malo vzhliadnuti, co to este Netflix nekupil? ;) Odporucam. 70% A suhlasim s prispevkom nizsie, ze z vyrazu tvare spominanej herecky by obcas skyslo "mlieko". ;) ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

událost z filmu Hanna zvládla během první série, Dvojka tak musí jít za ně a i když to zpočátku lehce skřípe, postupně se velmi slušně rozjede a vygraduje. Je to sice stále "jen" teen dívčí verze Bourna, takže nemá čím by zásadně překvapila, ale nabízí solidní příběh, dobré obsazení a hlavně povedenou akci. S tou sice celkem šetří, ale když už na ní dojde, funguje přesně jak má. Po lehounce nadprůměrně první sérii je dvojka pro mě osobně příjemným překvapením...70% ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší než jednička. Může za to scénář a jedna černoška. První řada byla jasná, podle původní předlohy. Ve dvojce je větší zdržení ve výcvikovém pasťáku pro mladé vražedkyně. A právě sledovat nálady těch holek nebylo na delší dobu už moc příjemné. A hloupé bylo, že z jedné z nich udělali skoro hlavní postavu. Mladá černoška, jinak škaredá opice, tupá, blbá, naivně zákeřná a nesympatická. A Hanně, která by za ni i život položila, té průběžně posrala, co se dalo. Snad už se příště neobjeví, měl jsem problém s ní vydržet do konce. Od půlky dobrý rozjezd, protože se děj přesunul do terénu. A závěr na úrovni. ()

Axident 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série, ruku na srdce, byla dost jalová vata, bez které bych se velmi dobře obešel. Ta předcházející nebyla zrovna adept na seriál roku, spíš jakž takž průměr, ale dost dobře koukatelný a pozornost držící, ovšem celá dějová linka té druhé, plus nadbytečně otravná postava Clary, je spíš utrpeníčko, ač i ta mě donutila dokoukat do konce. Teď jen doufám, že trojka bude zas alespoň ten průměr. ()

Galerie (61)

Reklama

Reklama