Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marissa se s Hannou vrátí do Paříže a Clara je převezena do Meadows, její vzpurná povaha jí však přidělává problémy. Terri dostane úkol přesvědčit ji, aby se opět zapojila do programu. Hanna hledá Claru. její pátrání ji dovede k farmaceutické firmě, která Utraxu dodává implantáty s léky. Podstoupí proto zkoušky léků a při té příležitosti zjistí, že dodávka léků pro kadetky směřuje do Meadows. (Prime Video)

(více)

Recenze (3)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Karen O s jej nadhernym songom Anti-Lullaby ma svoje miesto v emotivnych scenach. V The Meadows si viem predstavit paradny teambuilding. :) Hm, podstupit medical treatment v spolocnosti, o ktorej viete svoje...silna kava. Akurat ma trosku prekvapilo, ze v takom zariadeni nemaju take nieco ako lockdown. Ale tak,bolo co civiline "medicinske zariadenie", takze...zaujimava cast. Aj dramaticka, "romanticka" i akcna linka. Moze byt. 65% ()

Axident 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší je na tom asi Karen O s Anti-lullaby, zbytek spíše slabá klasická nastavovaná kaše s málo místy, která by stála za řeč a důvodné obavy o sešup kvality oproti první sérii, která sama o sobě nebyla ničím nadprůměrná, přesto ale velmi solidně koukatelná. ()

Reklama

Reklama