Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marissa je uvězněná v Meadows. Hanna dostává novou identitu jako Mia Wolffová. To však znamená, že se musí rozloučit se vzpomínkami na Erika, s čímž jí pomáhá agentka Terri. Marissa uprchne a přesvědčí Hannu, aby šla s ní, ve hře však stále zůstává Clara. Clara Marissu postřelí a řekne Carmichaelovi, že to udělala Hanna, aby Marisse zabránila v jejich únosu. Hanna je přijata zpět do Meadows. (Prime Video)

(více)

Recenze (3)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bola by to velmi dobra akcna cast s celkom citlivou dramatickou liniou, keby ovsem tvorcovia boli brali veci menej naivne. Zvlast pri "uteku". (strazi vas jeden clovek, nikto si ho nevsimne, nebol tam pult?, vonku vam nereaguju dalsi strazci, opat na nic nepridete, hlavna vec, ze mate pokryty cely perimeter kamerami) Rozpacite trojhviezdie...haluz no. Ak vypnete uvazovanie, zabavna cast. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Brutálně nevyvážené. Je jasné, že scénář plácá více lidí. “Laser game” rekrutů byla fenomenální a pak přijde retardovaná scéna s falešným pohřbem (logiku postav a uvažování zcela nechápu), další útěk (opět velice dobré) a pak přijde ta vrcholná stupidita na závěr. Seriál se totálně tímto mišmašem zabil. ()

Reklama

Axident 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel, a není v tom nic diskriminačního, Hanně významně uškodilo obsazení Yasmin Monet Prince. Ať se to někomu líbí nebo ne, principy fungování castingu jsou poměrně jasné a od počátku není pochyb, že role Clary je obsazena typově velmi nešťastně. Tváří se konstantně sveřepě a nesympaticky a nedaří se jí ani v nejmenším získat jakékoliv emoce z diváka než právě nepříjemnou jistotu, že tahle holka vám nesedí ani trochu. Což by bylo fajn, kdyby to byl stoprocentně a scénaristický a režisérský záměr. Pokud je, uniká mi. Hanna není sám o sobě nijak vyčnívající seriál, spíše dobře odvedený, lepší průměr, který se ale dá bezbolestně sledovat a další epizodu i přes výtky vidět chcete. Monet Price ovšem onomu chtění prokazuje medvědí službu. Nikoliv vlastní vinou, ale jejím nešťastným obsazením. A to dlení v Meadow a žádná akce, rebélie, zdařený útěk, už mě začíná hodně srát. Pokud se děj nepohne směrem ven, asi nevydržím. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama