Reklama

Reklama

Takhle tu žijeme!

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2018, 60 min

Účinkují:

Jaromír Soukup (moderátor), Jan Musil (moderátor)

Obsahy(1)

Myslíme si, že všechno zvládneme, že na život máme partnera jako oporu. Potom přijde špatné rozhodnutí a všechno hezké končí krachem, hádkou, rozvodem, exekucí. Jak z toho ven? Komu se svěřit? Co udělat lépe? Pojďme společně u vás doma vyprávět příběhy, které se týkají mnoha z nás. (TV Barrandov)

Recenze (6)

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Když enormně nadaný sochař uchopí hovno zformované do jehlanu a pečlivě ho vytvaruje do krychle, pořád to bude hovno, když se podobného úkolu chopí úderná dvojice Soukup/ Musil, vznikne patvar, zdi i strop pokrývají odporné hnědé šmouhy a prostor naplňuje strašlivý smrad. Tím chci říct, že když tvůrčí tým TV Barrandov použije za základ svého nového pořadu odporný odpad, nic jiného než další odporný odpad prostě nevznikne. ()

ludva10 odpad!

všechny recenze uživatele

To snad nemyslíte vážně? Po nebezpečných vztazích další podobný pořad, na který se snad můžou nachytat jen důchodci, že je to vše reálné. Bravo Barrandov. ()

pold 

všechny recenze uživatele

Génius české fekální a rektálně-alpinistické žurnalistiky Jaromír Soukup dlouhodobě posouvá hranice možného. To nemůže nikdo popřít. Ale tohle, tohle je přátelé už skoro čistý dadaismus... Jinak si to vysvětlit neumím. ()

xulux odpad!

všechny recenze uživatele

Soukup je egoistický magor, by měl jít na léčení, protože ta jeho parta idiotů, co mu pochlebují si nevidí ani na nos, jak jsou v jeho análu zaraženi, mu nedokáží říci pravdu do obličeje. Musil býval dříve oblíbený, než začal dělat ze sebe šaška. A TV Barrandov se stala TV One Man Show, neříkejte mi, že ten magor nepůjde kandidovat do politiky, jinak to nedává smysl, že ze sebe dobrovolně dělá idiota ... ()

Elam odpad!

všechny recenze uživatele

Nové komediální duo : afektovaný J. Musil, co v životě už lecos zkusil a král všech absolutně nenadaných neumětelů J. Soukup. Tohle nemohlo dopadnout jinak :-D ()

Reklama

Reklama