Reklama

Reklama

Epizody(14)

Recenze (3)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Korejský A-tým, který se skládá z řidičky, bojovníka, hackera, podvodníka. Neskutečně zábavná jízda o partičce, která prohnilým bohatým kriminálníkům bere a sobě dává, ukazuje podsvětí i státnímu zástupci záda - vynikající herecký univerzál Kim Won Hae jako poctivý rafan Jang In Gyu. Směs akce, komedie, vše táhne neodolatelný medový Hon (přezdívka hlavního herce Song Seung-heon), jeho podvodník Kang Ha-ri má charisma. Ostatní mu schopně přihrávají a tak si není na co stěžovat, originální řešení krizových situací, napětí, solidní akce, perfektní postavy, které se navzájem špičkují. Vynikající OST díky kterému to má vše spád. Není si na co stěžovat, jenže v díle 10 náhle nastupuje vážnější linie, začne to celé upadat do typicky korejské tragiky a klišé, nelogičností, jen proto, aby se obloukem přešlo k finále, které tak nějak instinktivně tušíte. Přesto 10 dílů hodně nadprůměrných poslední 4 horší, přesto nemohu dát jen 3,5 hvězdy, dávám čtyři. A třeba se nám tahle bandička vrátí příští sezónu znovu, seriál co má eleganci, koule, humor. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to byla šílená tuctovka, která mě chvílemi až svými utahanými rvačkami nudila. Tím spíš, když hlavní vazba by se asi rád vyrovnal Ma Dong-sukovi, ale bohužel na jeho charisma nemá. Vlastně mě to chytlo až v druhé polovině. Co posunulo moje hodnocení výš, byl poslední díl. Zakončení bylo skvělé a na Korejce i mimořádně prosté patosu. Naopak, bylo velmi vtipné. Takže ty čtyři hvězdy dvojce Black (Song Seung-hun) a Chrupavka (Kim Won-hae) dám. ()

Krysap 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou jsem podobných věcí viděla několik, takže počáteční nadšení už trochu opadlo. Tady ale musím pochválit výborně napsaný a zahraný postavy. ()

Reklama

Reklama