Reklama

Reklama

Hasičárna Telecí

(seriál)
Trailer

Epizody(8)

Obsahy(1)

Pro stárnoucího hasičského rozhodčího Jaroslava Pazderu (Bolek Polívka) je požární sport vším - vášnivým koníčkem i životním posláním, zdrojem osobní hrdosti a váženosti. Nyní se musí vyrovnat se zrušením své hasičské jednotky i jeho rozhodcovské licence. Obec Telecí tak může přijít nejen o vlastní akceschopnost, ale taky o hospodu, která se nachází v hasičárně. Pazdera se pokusí sestavit novou jednotku a vybojovat vše zpět… (Stream.cz)

(více)

Recenze uživatele Arkanoid k tomuto seriálu (2)

Hasičárna Telecí (2018) 

Okresní přebor mal zaujímavých hrdinov, aj keď dedinských hulvátov a aj neustále zápasy mali svoju atmosféru, tímu sa dalo fandiť. Seriálu vyšlo aj veľa humorných momentov. Hasičárna Telecí má len hulvátov, ktorí nie sú zaujímaví hrdinovia a humoru príliš málo, aby sa divák dokázal tešiť na ďalšiu epizódu. ()

Lávka (2018) (E04) 

Skoro celú epizódu to neisto prešľapuje na okraji humoru. Zo slaboty to zdvihne až záverečná scéna prekvapenia v Sklade hasičskej techniky. Michal Isteník tu prekonáva Bolka Polívku a kradne si pre seba snáď až kultové hlášky: "Neříkej mámě, že jsem kouřil." ()

Reklama

Reklama