Reklama

Reklama

Hasičárna Telecí

(seriál)
Trailer

Epizody(8)

Obsahy(1)

Pro stárnoucího hasičského rozhodčího Jaroslava Pazderu (Bolek Polívka) je požární sport vším - vášnivým koníčkem i životním posláním, zdrojem osobní hrdosti a váženosti. Nyní se musí vyrovnat se zrušením své hasičské jednotky i jeho rozhodcovské licence. Obec Telecí tak může přijít nejen o vlastní akceschopnost, ale taky o hospodu, která se nachází v hasičárně. Pazdera se pokusí sestavit novou jednotku a vybojovat vše zpět… (Stream.cz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Klasický vesnický téma, na kterém se nic moc nedá zkazit. Herci tu jedou typické vesnické postavy, což není kritika, ale fakt a vše je obaleno jednoduchým, ale účinným humorem, co stmeluje pivo z Litovle, což mi jako Product Placement také vůbec nevadí. Některé díly neměly chybu, některé byly tak nějak na pohodu. Celkově vzato solidní tříhvězda a adekvátní vesnická jednohubka podobná například Okresnímu přeboru, kde fotbal je zaměněn za hasiče. A taky to není zlý. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Okresní přebor mal zaujímavých hrdinov, aj keď dedinských hulvátov a aj neustále zápasy mali svoju atmosféru, tímu sa dalo fandiť. Seriálu vyšlo aj veľa humorných momentov. Hasičárna Telecí má len hulvátov, ktorí nie sú zaujímaví hrdinovia a humoru príliš málo, aby sa divák dokázal tešiť na ďalšiu epizódu. ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Ďalší z tých jednoduchých "komediálnych" seriálov typu Horná Dolná. Vymyslená obec s vtipným názvom, okrem hŕstky postáv zvyšok obce akoby neexistoval (nedozvieme sa, či má Bolek alebo iné postavy manželku, s výnimkou starostky)... V žiadnej časti nebolo cítiť nejaký zaujímavý nápad, len také varenie z vody, ktoré akurát stačí na tých 13 minút. Vtipných momentov minimum, takže zaujme len téma dobrovoľných hasičov, čo je celkom originálne. ()

ssarka 

všechny recenze uživatele

na pohodu...žádný zázrak,ale narozdíl o stejně nové Lajny jsou tady postavy uvěřitelné a ne tak nechutně vulgární...poprvé v životě mi Adéla Gondíková nevadí,to opravdu beru jako klad...velké plus za díl Kontrola,kdy jsem se u hasičské nádrže z peněz EU lámala smíchy...pan Vondráček je léty prověřený extra třída herec :) ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Podobný kalkul jako v případě Okresního přeboru. Skoro v každé obci se najde pár lemplů, kteří si hrají na hrdiny, i když sotva vylezou z hospody, takže svoje diváky si to najde. Humor sází pouze na neschopnost všech aktérů. Jako reklama na pivo asi dostačující, ale nic se tam neděje a i při krátké stopáži to hrozně nudí. Polívka šlápl do dalšího hovna. S1: 20% ()

Galerie (52)

Zajímavosti (3)

  • „Byl mi nabídnut hotový scénář, který napsala Lucie Palkosková. Mám rád komedie a tohle mi přišlo vtipné, takže jsem do toho šel," uvedl režisér Pavel Nosek. (SONY_)
  • Seriál se natáčel ve Škvorci asi 30 kilometrů od Prahy. [Zdroj: Tyden.cz] (Ded@M@tes)
  • „Projeli jsme spoustu vesnic a hledali takovou, která bude blízko Prahy kvůli produkčním záležitostem, ale zároveň bude mít správného ducha. Na Škvorec jsme přišli přes známého a osobně známe i hasiče, což nám hodně pomohlo. Přečetli si scénář, pomáhali nám s technickými věcmi a dost nás podporovali," řekl režisér Pavel Nosek. (SONY_)

Reklama

Reklama