Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(5) / Epizody(45)

Zvláštní objev přiměje dva mladé lidské prince, aby se spřátelili s elfí bojovnicí a společně vyrazili najít pro svou zemi mír. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (38)

seko0408 

všechny recenze uživatele

Rozprávka, ktorá bude baviť rovnako dospelákov, ako aj deti. Vtipné, napínavé fantasy dobrodružstvo s drakmi, elfami, mágiou a kúzelným svetom. Príbeh bol napínavý až som vôbec nepostrehol zlú animáciu, skôr naopak ! Animácia sa mi veľmi páčila. Charaktery postáv sú spracované tak, že niekedy nebudete vedieť či sú kladné alebo záporné. Skrátka majú svoje chyby a menia názor rovnako ako ľudia. Veľmi sa teším na ďalšiu sériu :) ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výbornej seriál - excelentní prokreslení zajímavého fantasy světa, zajímavé nečernobílé postavy, poměrně vážná témata podaná nelaciným způsobem. Srovnání s Avatarem se dá těžko vyhnout - bohužel, oproti Avatarovi to dostalo jen poloviční rozsah, což se nutně podepsalo na hloubce prokreslení... skoro všeho, od postav přes vztahy až po mnohá témata (zejm. co do etiky temné magie). A bohužel, rozpočet zasáhl místy i animaci. Ne, že by cokoliv z toho bylo nedotažené, jen je prostě cítit, že by byl potenciál jít tam ještě dál, kdyby k tomu byl prostor. Což snad podle všeho i bude. Jakože - není to Avatar, ale kvalitou to je Avatarovi ve všech směrech tak blízko, jak se jen realisticky dalo. ()

Reklama

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Dračí princ je krásně animovaný seriál, který vám zaplní prázdné místo po Legendách o Aangovi a Koře. Na první pohled Netflix odvedl opravdu slušnou práci. Máte tu dobře vystavěný svět, zajímavé lore, zapamatovatelné postavy i vcelku funkční zápletku, ale je tu také několik věcí, které seriál táhnou ke dnu. Tou první je humor, který je šíleně dětinský a nevěřím tomu, že by ti vtipy rozesmály i normální děti. To by musely být po lobotomii mozku... nebo Američany. Sem tam se nějaký ten povedený joke objeví (např. když pirát vysvětluje, jak přišel o oči), ale jinak tyto nevtipné vtipy zabíjí i spoustu vážných momentů, které by si divák více vychutnal bez nich. Dalším mínusem je nedůvěryhodné cestování postav. Na jednu stranu sledujeme hlavní postavy, jak někam putují, ale když někdo jiný vyrazí ze stejného místa o řekněme týden později, tak je stejně schopný postavy dohnat. Pomalu všechno navíc vyřeší Deus Ex Machiny a hlavně poslední díl třetí řady je jimi tak moc nabitý, že jsem té obrovské bitvě, kdy každou chvíli odněkud přicházela pomoc, nevěřil. Závěr a konečně rozvedený vztah Sorena a Rayly mě ale u seriálu nadále udrží a jsem zvědavý, kam nám tento svět zavede nyní. 70% ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Fantasy miluju, draky miluju a tak jsem čekal pecku přímo pro mě. Bohužel mi to nějak nesedlo. Příběh není špatný, ale postavy mě nijak nezaujaly. Celé mi to přišlo trochu moc pro děti, což bylo asi i cílem, když je to od 7 let. Animace taky není nejlepší, ale dá se to. Pokud bude pokračování, tak tomu asi ještě dám šanci. ()

JamesConnorG 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10/10 - Tenhle seriál jsem si neskutečně užil. V aktualní době máme 3 série ze 7 a zatím nezklamalo a doufám, že i nezklame nadále, protože 7 sérii pro tenhle seriál je podle mě dost. Příběh je skvělý a krásný. Máme tady inspiraci Pána Prstenu, kdy skupina musí něco přepravit tam a sem. Postavy jsou úžasné a perfektně napsané. Jak hlavní, tak i vedlejší postavy si zamilujete a zapamatujete si je. Hlavní postavy Rayla, Callum, Ezran, Bait a Zym fungují a miluju je. Animace je okay. Někoho může odradit, ale mě se líbila a zvykl jsem si na ní. Hudba je na krásná a na profesionální úrovní (především skladba Silvergrove). Jako poslední chci pochválit akci. Ano, je jí tu dost a je tu krásně prokreslená a zajímavá. Tenhle seriál můžu doporučit všem fanouškům Fantasy a pro ty, co miluji dobrodružný žánr. ()

Galerie (383)

Zajímavosti (14)

  • Na začátku epizody, kdy Callum přichází za lordem Vran, přichází se svým červeným šátkem kolem krku, ale v dalších záberech je vidět, že na sobě žádný nemá. (Rymixta)
  • V knižnici Katolisu sa nachádza kniha s názvom „Stratené tajomstvá Xadie“, ktorú napísal D. Giehl. Je to odkaz na Devon Giehl, ktorý je jedným zo scenáristov a producentov série. (priness)
  • Jméno hlavní postavy Callum je odvozeno z latinského slova caelum = nebe. (KCM)

Reklama

Reklama