Reklama

Reklama

Nadosmrti spolu

  • Česko ZOO (festivalový název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

V den, kdy se Karen a John dozvědí, že nemohou mít děti, ztratí jejich manželství jiskru. Začnou vypadat jako chodící mrtvoly, lapené ve spárech každodenního života a na pokraji rozvodu. Poté, co vypukne zombie apokalypsa, se mladý pár musí zamknout ve svém bytě a čekat na záchranu. Zatímco se okolní svět hroutí, nezbývá, než si k sobě znovu najít cestu a získat zpět ztracenou lásku. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Romantický, nikoliv sentimentální, snímek o mladém páru, který se dostal na životní křižovatku. Okolnosti pak způsobily, že se vydali správným směrem, avšak to ještě neznamená, že budou mít štěstí. Život v izolaci plyne zdánlivě poklidně, jen čas od času jej naruší nějaký vetřelec, pak se vše opět vrátí do zajetých kolejí. Karen a John si uvědomují, že budou muset jít dál... Místy hořký humor, občas lehce peprný, místy zběsilejší akce, kdy, jak už to bývá, je třeba se vypořádat s větším nebezpečím, než jsou nakažení. Ač snímek vypadá, že není hororem, tak ve skutečnosti jím je, protože to, co hlavní postavy prožijí, se jinak nazvat nedá. A k původním třem hvězdám dávám jednu za konec, který jsem tušil, nebo si ho možná přál, páč byl nejlepším možným řešením. Výborná hudba ve spojení se záběry na město vytváří mrazivou atmosféru....ale připouštím, že film by mohl být i o něco kratší. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Takový tichý, málo známý filmík, který konečně vtipně pojal zombie apokalypsu u mladého páru (jejich denní jóga, zásoba drog, krádeže sousedovic oblečení...). Má to rychlý začátek prošpikovaný vtípky a fakt jsem se od srdce smál, některé situace byly neskutečně lidsky stupidní a komické. Do půlky si zachovává takový komornější přístup, což je možná trochu škoda, ale postupem času dal film neuvěřitelně prudce nohu z plynu a veškeré komediální prvky zmizely, naopak je vystřídalo sáhodlouhé drama až do závěrečných titulků. Jednotlivé části byly dobré, kdyby se jen přenesly na film a utvořily konzistentní celek, takto rozhozené na komediální a drámovou půlku mi to prostě strašně nesedlo. Nehledě na to, že prvky zombie apokalypsy zde nebylo využito ani na minimum a konec byl až moc klasický. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Trefa do černého. Tím myslím, že venku řádí virus, takže lepší výběr už být ani nemohl. Z filmu mám pocity tak půl na půl. Jsou tu strašně nudné pasáže a naopak, některé výborné. Z těch skvělých scén jsou sousedi, drogy a partička hajzlů. Zbytek mě celkem nudil a ani výběr herců nebyl můj šálek čaje. Finále umělo zahrát na city. Lepší průměr. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení z Dánska. Příběh se zaměřuje na smutný pár, který je nedaleko od rozvodu, ale kvůli nepříznivým podmínkám ( Právě vypuklé zombie apokalypsy) jsou nuceni držet spolu, aby přežili a zároveň se sblíží a snaží se zachránit si manželství. Film je plný černého humoru a párkrát jsem se vyloženě smál nahlas. Velmi vtipné mi přišlo odkrývání manželčino tajemství ( Co schovává tajně celou dobu ve skříňi je vyloženě k popukání), Film také obsahuje kreativní nápady a dojde i na nevítané hosty, díky kterým nepříjemné dusno visí ve vzduchu. Zombie jsou zde bohužel jen na okraj, ale i tak se mi velmi tahle Dánská nezávislá záležitost líbila. Nebude to pro všechny, ale pokud se naladíte na tón filmu budete se slušně bavit. S hororem to však společného moc nemá. 75% ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Dánové dokáží vždy zaujmout i překvapit. Originalitu upřít nelze. Žánry se po cca patnácti minutách střídají a ačkoli se to postavami v příběhu nehemží, pocity nudy divák nezakouší. Oba hlavní představitelé oslňují svojí výstavní angličtinou a uvěřitelným projevem lidí, kteří ztratili vše, ale získali jeden druhého. Závěr navýsost dojemný umocněný Adagiem, které mi zní v hlavě i hodinu po závěru. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama