Unspeakable Crime: The Killing of Jessica Chambers

(seriál)
všechny plakáty

Epizody(7)

Posledné slová Jessicy Chambers zneli: “Erik ma podpálil.” Mladé 19-ročné dievča si chcelo upratať život plný útrap, no miesto toho ju niekto pár týždňov pred Vianocami v roku 2014 obzvlášť brutálnym spôsobom zavraždil. Obvinenie po pár mesiacoch prekvapujúco padá na ramená Quentina Tellisa, nápadníka Jessicy, ktorý sa následne stáva podozrivým v prípade ďalšej vraždy. Dokument dáva priestor všetkým zúčastneným stranám, aby sa vyjadrili nie len k obom osobám, ale aj samotným dôkazom, ktoré v samotnom prípade figurujú. (*CARNIFEX*)

(více)

*CARNIFEX*

všechny recenze uživatele

Joe Berlinger je jeden z najlepších režisérov "True Crime" dokumentov s akými som mal doposiaľ skúsenosť. Mnohí z divákov pravdepodobne narazili na excelentnú sériu spovedí sériových vrahov, ako: "Ted Bundy Tapes, Jeffrey Dahmer Tapes, John Wayne Gacy Tapes, pričom Joe stál taktiež za famóznou trilógiou o Memphiskej trojke v podobe: "Paradise Lost". Tento človek keď má v ruke dostatok materiálu či podkladov, tak dokáže spracovať fakt výborné projekty, ktoré sa budú razom radiť medzi najlepšie v rámci žánru. No a tento je toho opätovne dôkazom. Množstvo materiálu, výpovedí, záznamov zo súdu, či snaha rozlúštiť "záhadu" okolo ohavného činu, opätovne hovoria len o tom, že tento človek fakt vie, ako príbeh vyrozprávať. Medzi 4-päť. ()