Reklama

Reklama

Sousedství

(seriál)
  • USA The Neighborhood (více)
USA, (2018–2024), 44 h 51 min (Minutáž: 20–22 min)

Tvůrci:

Jim Reynolds

Hudba:

Kurt Farquhar

Hrají:

Tichina Arnold, Beth Behrs, Cedric the Entertainer, Max Greenfield, Sheaun McKinney, Maurice LaMarche, Gary Anthony Williams, Juliette Goglia, Earthquake (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(127)

Obsahy(1)

Co se stane, když nejpřátelštější chlapík na Středozápadě přestěhuje svou rodinu do drsné čtvrti v Los Angeles, kde ne každý vypadá jako on nebo oceňuje jeho extrémní sousedskou laskavost. (Televize Seznam)

Recenze (2)

kockodan 

všechny recenze uživatele

Cokoliv s nepřekonatelnou Tichinou Arnold z The Martin Lawrence Show!!! Beth Behrs z Two Broke Girls taky neuškodí! Že je to výborně napsané, je nasnadě. Totál pohodovka-oddychovka s hlubším záběrem do amerických černo-bílých rasových vztahů. 100% ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele

Horší béčkový sitcom. Humor je přehnaný a ostatní emoce od herců jsou moc přehnaný a v takový míře to už většinou není vtipný. Speciálně od tý dvojice bratrů, kteří se například bojí všeho více než ten malý kluk. Také jsou divné neustálé narážky na ulici, přitom ani jedna z postav nepůsobí jako by ji kdy aspoň viděla. Možná to je naschvál a má to být ironie, ale je to spíš divný. U rasových narážek nevím o co se tvůrci snaží, občas dělají z toho táty rasistu a občas spíš jedou vážnější notu, což mi přijde taky divný. Obsazení je v nejlepších případech béčkové, ale speciálně těm bratrům by měli zakázat hrát. Na druhou stranu je to prostě oddychovka, u které se nemusí přemýšlet, co občas pobaví. 50% ()

Reklama

Galerie (696)

Reklama

Reklama