Reklama

Reklama

Pat a Mat: Zimní radovánky

  • Slovensko Pat & Mat: Zimné dobrodružstvá
Trailer 2
Animovaný / Rodinný
Česko, 2018, 60 min

Obsahy(1)

Blíží se zima a naši známí kutilové to nemohou nechat jen tak. Navíc když je „zaskočí“ sněhová nadílka, která se jim snesla na zahradu. Jaký nový stroj na sníh naši dva kutilové vymyslí? Po dovádění na sněhu přijde vhod horká sauna, tak proč by si ji rovnou nepostavili. Jak si poradí s vánoční výzdobou a jaké dárky si kutilové nadělí pod vánočním stromečkem? A co teprve až si vyrobí Betlém a oslaví Silvestra. Pro naše dva kutily není žádná komplikace překážkou a žádná výzva dostatečně velká. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (39)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Zimné radovánky našich obľúbených hrdinov spracované jednak seriálovo, ale aj celovečerne. Tu ale treba povedať, že film je opäť len nechutným a neprofesionálnym pospájaním prvých siedmich epizód seriálu "Pat a Mat v zime". Zvyšok už nájdete len ako separátne časti, takže je väčší význam si pozrieť práve seriál. Ja týchto dvoch trkvasov milujem, ale tieto časti boli dosť nudné a až na pár výnimiek dosť bez nápadu a také varenie z vody. Snáď tvorcovia prídu ešte s niečím originálnejším. 60 % ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Pat a Mat jedou ze setrvačnosti dál. Nápady sice už došly, ale poptávka po dalších dílech trvá, takže to autoři sekají jak Baťa cvičky. Sem tam se jim nějaký vtip ještě povede, jindy je to slabší. Zbytek stopáže se natáhne divadelními spojováky s černou oponou, které mají divákovi naznačit, o čem bude další díl. Dohromady další průměrné pásmo se známými postavičkami, které neurazí ani nenadchne (50%). ()

Reklama

keoma26 

všechny recenze uživatele

Už jsou to spíš jen takový nárazový ozvěny původních dílů, se stále přirozeně dokonalou animací, ale s trochu moc "násilným" humorem, i sníh působil mnohem míň uměle než některý nápady - dřív měl totiž člověk při sledování i těch nejabsurdnějších scén pocit, že většina vynálezů a zlepšováků by klidně mohla "hrát" v silvestrovským vydání Receptáře, teď mu spíš občas přijde, že jsou ti dva kutilové prostě jenom stejně dementní jako Láďa Hruška ... Pořád je ale třeba ocenit sympaticky poctivou snahu o udržení a pěstování specificky českýho kultu bastlení. ()

zlamic 

všechny recenze uživatele

Tento film je zatím jednoznačně nejlepší a to hned z několika důvodů. První - humor a legrace, prostě funguje. Pro dospělé i děti. Není to jen samé bumbác atd.. Ale mnoho nás dospělých se v tom najde a nebo vidí své sousedy přátele. Tedy zábava jak pro děti tak rodiče a teď nemyslím nostalgickou zábavu, ale opravdovou aktuální. Druhý - příběhy mají vždy nápad a pravou kutilskou pointu, takový návrat k nejlepším kořenům. Třetí - hodina je pro tento film vzhledem k nejmenším divákům přesně akorát. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Marku Benešovi by měl někdo říct, že dělal filmy do KIN. To, že pospojuje několik epizod ze seriálu a nechá je tam i s úvodními a závěrečnými titulky, je strašně líné. Na DVD, kdyby to vyšlo jako seriál, ok, ale do kina jako film? Já už jsem si toho všiml u prvního filmu, vadí mi to i tady. Jenže na rozdíl od prvního dílu, který mě moc nebavil a celkem jsem se u něj nudil, tenhle nějaké celkem dobré epizody má a navíc má sympatickou délku. Ale jinak je můj finální pocit z toho všeho průměrný, jelikož přece jenom, jako staré díly to nefunguje. Humorem to je taky poněkud slabé, v některých epizodách ani nic úsměvného nebylo. Holt Pat a Mat svoje nejlepší časy mají za sebou a tohle oživování nefunguje úplně nejlíp. Dá se to, ale je to prostě celé průměrné, oproti starým dílům podprůměrné. Slabé 3* ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Vyrobiť príbehy, ktoré sa odohrávajú v zime, bol pre tvorcov risk, keďže sneh nahradzuje soľ alebo cukor a zo štúdia odchádzali hrdzaví alebo presladení. (MerlinPolcic)

Reklama

Reklama