Reklama

Reklama

Všechno, co mám ráda

(pořad)
  • Česko Všechno, co mám ráda v létě
Publicistický
Česko, 2018, 26 min

Obsahy(1)

Energická moderátorka Eva přichází s nápady, recepty a návody, jak si vylepšit a zpříjemnit domov v novém hobby magazínu. Jedná se o specifický formát lifestylového hobby magazínu pro moderní a sebevědomé ženy. Hlavní průvodkyní celého pořadu je herečka Eva Vrbková. Pořad je cílený na chytré a vzdělané ženy napříč Českou republikou, z měst i vesnic, ženy kreativní a akční. Důležitou roli v pořadu hraje prostor, což je reálný dům, ve kterém Eva vaří, pere, uklízí, maluje, tapetuje, stará se o zahradu, bazén, vyrábí dárky, natírá nábytek, zpracovává úrodu z přilehlého lesa i zahrady, griluje, rekonstruuje, zatepluje dům, opravuje omítky, mění podlahy, řeší havárie, připravuje rodinné oslavy, prostírá slavnostní tabule, zdobí dům, aranžuje květiny, nakupuje, zjednodušeně řečeno, řeší vše, co řeší většina žen doma. Eva není moderátorkou, která pasivně zpovídá hosty. Eva naopak věci dělá – je aktivní průvodkyní pořadu. Žije aktivní život, je vystavovaná desítkám zkoušek, výzev, reálných problémů, které přináší běžný rodinný život. Setkává se s přáteli, věnuje se zájmům a koníčkům, stará se o dům a zahradu. (Česká televize)

(více)

Recenze (41)

tereez odpad!

všechny recenze uživatele

Já se picnu, proč se vůbec namáhaj s točením nějakýho materiálu kolem? Náklady na mzdy, bydlenkovský propriety...úplně zbytečný. Vždyť by stačilo prostě na sklo lípnout na těch 26 minut "KUPUJTE LOSY, LOSY KUPUJTE, BUDOU VÁNOCE, ZLATÁ RYBKA POTĚŠÍ VNUČKU I BABIČKU, KUPUJTE LOSY, NEBUDOU!!"            _ V epizodě 138 byl losovej bizárek jen jednou, oukej, beru, sponzor. V předvánoční 139. byla losová scénka rovnou třikrát, z toho jednou s Veronikou Diamantovou (mluvčí Sazky, neuvedeno u jména), která modelovou situaci Vánoc v rodinném kruhu s losy v rukou popisuje slovy "o tom to přesně je, zažít něco... nového, zažít něco... netradičního, prožít spolu trošku toho napětí". Tak třeba bysme si taky v rámci těch svátků klidu a pohody mohli do obýváku dát !nově a netradičně! i maty a vytřískat z nich na Štěpána nějaký prachy. Taky bychom stejně jako moderátorky zasněně přivírali oči a místo myšlenek, co si pořídíme za imaginární výhru, bychom mohli pronášet, co jsme si bývali mohli pořídit, kdybychom prachy nestrkali do číčovin jako jsou losy nebo maty. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Muži můžou u pořadu masturbovat, neb moderátorky  jsou sličné, Martina Černá, Tereza Rychlá, Dáša Zázvůrková. Ženy naplní odkaz Božky Němcové, že každá správná hospodyňka pro pírko přes plot skočí. Takže to v praxi znamená nevyhazovat žádné zbytky. Ani ty biologické. Takové osmažené lejno v trojobalu na nedělní oběd je opravdová mana. Návštěva uzná, že lepší bavorské karbanátky nemají ani v Bavorsku. Každý obal dokáží průvodkyně pořadem proměnit v praktický či dekorativní unikát. Vše se dá nějak úspěšně zužitkovat. Přece jen s větším bizárem přišel už před léty Láďa Hruška. Tohle je oproti jeho nedělním exkurzím nesrovnatelně serióznější podívaná. Je otázkou, jestli někdo se skutečně těmito výtvory inspiruje. Hruška se pravidelně chlubí kufrem plným fotografií od diváků, na kterých ukazuje, jaký má jeho bizarní dílna divácký ohlas. V tomhle pořadu se něčeho podobného nedočkáme. Přebytkům a zbytkům zdar a sláva! Jednou jistě vyzkouším nějaký ten prezentovaný kuchyňský recept a jednoduchý kutilský výrobek, abych se utvrdil, že jsem (ne)šik(a). 4/10 ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Všechno, co mám ráda, musí být zakázané stimulanty. Jen pomocí nich se dá za dopoledne natřít plot i ze sousedovy strany, složit vyvýšený záhon, zasadit několik komulí Davidových, ušít polštáře na sedačku a udělat velikonoční výzdobu, aniž by se člověk zadýchal či nedej bože zpotil. Odpoledne se upeče bábovka podle babiččina receptu, nasmaží řízky, udělají gumoví medvídci a čerstvě natrhané kopřivy zalejí nálevem z vodky. Kolem plotu jde čirou náhodou kamarádka, s kterou láhev dorazím a jen tak mezi řečí zasadíme bylinky, vytvoříme několik kabelek z mechu a vše připravíme na podvečerní dětskou oslavu, na kterou manžel sehnal trampolínu, aby aspoň něco dělal.. Product placement nápadnější než propagace Binfordových výrobků v show kutila Tima mi ani tolik nevadí, ale ten pořad je jako pornofilm. Ten taky v jisté činnosti nastavuje vysokou laťku a divák si pak může myslet, že je to standard. Chci díl, kdy přijdou věty: „Už toho mám, kurva, plné zuby! Nikdo mi nepomůže, ze zahrady mě bolí záda, ruce mám vytahané jako opice. Chci zpátky na činžák!“ ()

Generi 

všechny recenze uživatele

Tak sterilní program se hned tak nevidí!!! Umělé moderátorky, v naškrobených šatičkách s umělými úsměvy se navštěvují, aby ochutnaly, co jiná napekla a pak spolu při nepřirozeném klábosení vyrobily úplnou pi...vinu, která je úplně nanic. Tak jako celý tento falešný pořad. Opravdu žasnu, že to ČT už dávno nestopla ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsou životostylové magacíny udělané vkusně, dokáží jedinku znostalgizovat, uvolnit a leckdy i inspirovat. Obzvláště, je-li do role ,,průvodkyně" dosazena sympatická cvičenka. No, toto není ten případ. Amatérismus tvůrců přebíjí jen jejich neschopnost činit reklamu alespoň trošku skrytou. Díky tomu pak můžeme sledovat surrealistické rozhovory se ,,sousedem", co, jdouc kolem s informací, že nemá čas na kávu, mezi řečí Vrbkové umyje okna, vytře, vydrhne hajzl a za táhlých záběrů na produkty lajfhajt povysvětluje, jak pospíchá. Ta si pak kydne za comp a velice návodně nadatlí adresu zásilkáče, na kterém objedná svému životnímu zoufalci šusťákovku. Patrně proto, aby to (jako že) netřískalo do očí, si následně ,,moderátorka" okope zarostlý drn. Hm. Když si přimyslíte prachmizernou kameru i střih, kdy rurální královna začasté hovoří v začátcích záběru s očima upřenýma mimo objektiv, témata, okopčená od zahraniční konkurence a nesedící hudební podkres, jste doma. Přeji příjemnou zábavu. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama