Reklama

Reklama

Všechno, co mám ráda

(pořad)
  • Česko Všechno, co mám ráda v létě
Publicistický
Česko, 2018, 26 min

Obsahy(1)

Energická moderátorka Eva přichází s nápady, recepty a návody, jak si vylepšit a zpříjemnit domov v novém hobby magazínu. Jedná se o specifický formát lifestylového hobby magazínu pro moderní a sebevědomé ženy. Hlavní průvodkyní celého pořadu je herečka Eva Vrbková. Pořad je cílený na chytré a vzdělané ženy napříč Českou republikou, z měst i vesnic, ženy kreativní a akční. Důležitou roli v pořadu hraje prostor, což je reálný dům, ve kterém Eva vaří, pere, uklízí, maluje, tapetuje, stará se o zahradu, bazén, vyrábí dárky, natírá nábytek, zpracovává úrodu z přilehlého lesa i zahrady, griluje, rekonstruuje, zatepluje dům, opravuje omítky, mění podlahy, řeší havárie, připravuje rodinné oslavy, prostírá slavnostní tabule, zdobí dům, aranžuje květiny, nakupuje, zjednodušeně řečeno, řeší vše, co řeší většina žen doma. Eva není moderátorkou, která pasivně zpovídá hosty. Eva naopak věci dělá – je aktivní průvodkyní pořadu. Žije aktivní život, je vystavovaná desítkám zkoušek, výzev, reálných problémů, které přináší běžný rodinný život. Setkává se s přáteli, věnuje se zájmům a koníčkům, stará se o dům a zahradu. (Česká televize)

(více)

Recenze (42)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Všechno, co mám ráda, musí být zakázané stimulanty. Jen pomocí nich se dá za dopoledne natřít plot i ze sousedovy strany, složit vyvýšený záhon, zasadit několik komulí Davidových, ušít polštáře na sedačku a udělat velikonoční výzdobu, aniž by se člověk zadýchal či nedej bože zpotil. Odpoledne se upeče bábovka podle babiččina receptu, nasmaží řízky, udělají gumoví medvídci a čerstvě natrhané kopřivy zalejí nálevem z vodky. Kolem plotu jde čirou náhodou kamarádka, s kterou láhev dorazím a jen tak mezi řečí zasadíme bylinky, vytvoříme několik kabelek z mechu a vše připravíme na podvečerní dětskou oslavu, na kterou manžel sehnal trampolínu, aby aspoň něco dělal.. Product placement nápadnější než propagace Binfordových výrobků v show kutila Tima mi ani tolik nevadí, ale ten pořad je jako pornofilm. Ten taky v jisté činnosti nastavuje vysokou laťku a divák si pak může myslet, že je to standard. Chci díl, kdy přijdou věty: „Už toho mám, kurva, plné zuby! Nikdo mi nepomůže, ze zahrady mě bolí záda, ruce mám vytahané jako opice. Chci zpátky na činžák!“ ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsou životostylové magacíny udělané vkusně, dokáží jedinku znostalgizovat, uvolnit a leckdy i inspirovat. Obzvláště, je-li do role ,,průvodkyně" dosazena sympatická cvičenka. No, toto není ten případ. Amatérismus tvůrců přebíjí jen jejich neschopnost činit reklamu alespoň trošku skrytou. Díky tomu pak můžeme sledovat surrealistické rozhovory se ,,sousedem", co, jdouc kolem s informací, že nemá čas na kávu, mezi řečí Vrbkové umyje okna, vytře, vydrhne hajzl a za táhlých záběrů na produkty lajfhajt povysvětluje, jak pospíchá. Ta si pak kydne za comp a velice návodně nadatlí adresu zásilkáče, na kterém objedná svému životnímu zoufalci šusťákovku. Patrně proto, aby to (jako že) netřískalo do očí, si následně ,,moderátorka" okope zarostlý drn. Hm. Když si přimyslíte prachmizernou kameru i střih, kdy rurální královna začasté hovoří v začátcích záběru s očima upřenýma mimo objektiv, témata, okopčená od zahraniční konkurence a nesedící hudební podkres, jste doma. Přeji příjemnou zábavu. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Muži můžou u pořadu masturbovat, neb moderátorky  jsou sličné, Martina Černá, Tereza Rychlá, Dáša Zázvůrková. Ženy naplní odkaz Božky Němcové, že každá správná hospodyňka pro pírko přes plot skočí. Takže to v praxi znamená nevyhazovat žádné zbytky. Ani ty biologické. Takové osmažené lejno v trojobalu na nedělní oběd je opravdová mana. Návštěva uzná, že lepší bavorské karbanátky nemají ani v Bavorsku. Každý obal dokáží průvodkyně pořadem proměnit v praktický či dekorativní unikát. Vše se dá nějak úspěšně zužitkovat. Přece jen s větším bizárem přišel už před léty Láďa Hruška. Tohle je oproti jeho nedělním exkurzím nesrovnatelně serióznější podívaná. Je otázkou, jestli někdo se skutečně těmito výtvory inspiruje. Hruška se pravidelně chlubí kufrem plným fotografií od diváků, na kterých ukazuje, jaký má jeho bizarní dílna divácký ohlas. V tomhle pořadu se něčeho podobného nedočkáme. Přebytkům a zbytkům zdar a sláva! Jednou jistě vyzkouším nějaký ten prezentovaný kuchyňský recept a jednoduchý kutilský výrobek, abych se utvrdil, že jsem (ne)šik(a). 4/10 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Musím souhlasit, že tohle je jeden z nejslabších pořadů, které česká televize zplodila. Viděl jsem jen tři části a měl jsem dost. Hruška si může s Vrbkovou podat ruce. On je sice debil ale umí ty svoje hovadiny alespoň „prodat“, ona se snaží být cool, ale moc věrohodné to tedy není… ()

janytips odpad!

všechny recenze uživatele

Reklama na umělé hnusné bagety Crocodille v ČT. Při výletu do Plzně nanynky hrají, jak si je vychutnávají na pumpě - koncesionářský zánět žaludku! ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná, sympatická a šikovná moderátorka, milý, praktický a laskavý pořad, který zahřeje u srdce, dobré rady, mě např. velmi zaujaly tipy se skořápkami. Zrovna jsem řešila otázku, jak využít vápník ze skořápek. Trocha jemné pravé ženské energie neuškodí naopak! ()

Petfruf odpad!

všechny recenze uživatele

Trapný bydlenkovský magazín. A to jsem fanda hobby magazínů! Moderátorce nevěřím její sluníčkové naladění. Nepřirozeně působící sousedi/kamarádi přijdou, navaří, napečou a vyrobí nějakou číčovinu a jdou dál. Fakt tak hrozně přehrávaný a falešně působící pořad zabalený do celofánu s mašličkou. Winterové Herbář věřím, protože ona tak fakt žije, ale Vrbková a spol. je úplně jiné kafe. Za mě nekoukatelné. ()

Kalidor_ odpad!

všechny recenze uživatele

Hospodyňka, tvořilka a McGyver v jednom, to je Eva Vrbková. Pořad tak prošpikovaný reklamami, že jsem se obával chvíle kdy se paní Eva ohne a z gatěk jí vyleze cedulka Intimissimi. Inspirativní zejména pro ženy v domácnosti, ukáže jim jak během jednoho dne stihnout přečalounit gauč, vyměnit bojler, upéct osmipatrový dort, osázet zahradu sakurami, vyřezat loutkové divadlo z baobabu s 20 loutkami a 6 scenériemi, namalovat foukacími fixemi na stěnu obýváku západ slunce nad Alpami a přetřít okapy kolem baráku blankytnou modří. Samozřejmostí je odpočinek u kávy a pokec se sousedy či náhodnou kolemjdoucí z energetické společnosti, která "dohodí" lepší tarif zemního plynu a svítiplynu. Celé je to ještě tak spontánní a uvěřitelné jak uruguayská telenovela. ()

Dagoussek odpad!

všechny recenze uživatele

Všechno co mám ráda si uvařím, upeču, vyrobím, vypěstuji, ušiji, atd.atd.atd. .Vše co k tomu potřebuji mám doma a vše se mi povede a všechno zvládnu raz dva. Pořad jsem viděla párkrát a nic mě nezaujalo a nenadchlo. Taky je to samá reklama např. Na Rohlík. ()

klukluka

všechny recenze uživatele

Chytil jsem jeden díl na začátku května 2023. Nemoderovala ho už (?) Eva Vrbková, ale Tereza Rychlá. Trochu jsem se u toho zasnil. Ta paní je moc hezká, a co jsem si stačil všimnout, tak během jediného dne stihla zastřihnout stromy, provzdušnila a posekala trávník, zasadila 15 druhů rostlin, ty stávající profesionálně ošetřila, upekla nějaký masko a muffiny, udělala libovej fazolovej salát, dokonale zrenovovala starej zrcadlovej rám, malováním si ozdobila klobouk, a aby si snad někdo nemyslel, že se celej den jen kopala do zadku, zhotovila jarní papírovou výzdobu. Omlouvám se, určitě jsem ještě na něco zapomněl, ale byla to smršť činností. Dít se to u mě doma, tak je ze mě chodící mindrák, protože s takovou superženou není absolutně možný držet krok. To bych taky viděl coby největší slabinu tohoto pořadu- méně je někdy vážně více a tady se toho událo děsně, děsně moc. Šprty nemá nikdo rád. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Neni to takovy pruser, takove hodnoceni si to urcite nezaslouzi. Obcas se tam objevi par zajimavych receptu, napr na nakladana masa nebo netradicni peceni (napr rezy ze svaraku misto punce). Spousta nepotrebne omacky, to jde ale preskakat ()

Stocki odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná přetvářka a faleš těch rádoby sluníčkových pipinek, až se Vám chce brečet. Je to přímo ohavné a nechutné, v životě jsem něco tak příšerného neviděl. A teď když jsem hrabičkala na zahrádce mě napadlo, ze bych si udělala něco moc dobroučkého z jablíček. Šup s tím do troubičky dámičky a máme hotovo. Zkrátka pořad pro nafetované maminečky, které plují po obláčku... ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Všechno co mám ráda je přesně ten typ pořadu, na který se rádi podíváte, protože je zalitý takovým tím růžovým přelivem a lidi (jako třeba já) u něj získají pocit, že je vše jednoduché a že bychom vše dozajista taky zvládli, v koutku duše vědíc, že většina z těch činností by nás začala srát už při nákupu materiálu a pomůcek. Ale tak se na to aspoň koukneme (a ti šikovnější a odhodlanější a míň líný najdou dozajista proveditelnou inspiraci. :-) Pěkně s kávou, nebo čajem v ruce, zachumlaní pod dekou, říkajíc si... hm... třeba někdy. Pořad ničím zvláštním nevyniká, je prostě jen sympatický, což se bohužel nedá říct o moderátorce, ale to už je na každém, jak ji bude vnímat. Naštěstí to atmosféra přebíjí, protože občas si říkám sakra proč... proč tak přehrává (bohužel nejen ona). Je mi pak trochu trapně za ni. A o těch prkenných chudácích "reklamácích" ani nemluvím. Btw: Ten opravdu neskrytý product placement je místy dost otravný. Chápu, že někdo to financovat musí, ale tady se snad ani nesnažili, aby to nepůsobilo rušivě. /// 2.9.2019 Všechno, co mám ráda v létě -> myslela jsem, že horší moderátorka být nemůže a ejhle, ony se zjevily hned dvě horší. Nechápejte mě špatně, všechno to jsou krásný ženský, ale na tohle strojené přehrávání se fakt moc nedá koukat. /// 26.9.2019 Evo jedna, vrať se!!! /// 15.11.2019 Nedá mi to a ještě opravím komentář. Protože jsem byla k Evě dvě kapku nespravedlivá. Je pravda, že má spíše městské vzevření a moc se mi jí tu tvořilku nechce věřit. Ale vyklubala se z ní fakt sympatická paní. Škoda jen toho přehrávání, ale s tím měla velký problém i Eva jedna. Kamarádky radši nekomentuju, tam to zůstala jedná velká katastrofa. /// 20.2.2022 Tvořilek se nám tu vyrojilo podstatně víc, a nejsympatičtější je mi nová krátkovlasá blondýna, která na mě působí hezky, přirozeně. Pořád občas koukám, většinou ze záznamu a zatímco tvořivé tipy mě nechávají chladnou, některé recepty vypadají výborně. Je čas zvýšit hodnocení. ()

Reklama

Reklama