Reklama

Reklama

Demoliční četa

(seriál)
Polsko, 2017, 74x33 min

Obsahy(1)

Jejich práce je nebezpečná, ale velmi důležitá. Na jejich rozhodnutích závisejí materiální škody i lidské životy. Poznejte demoliční četu... Nic pro ně není nemožné! Můžou cokoli zničit, zdemolovat a totálně to srovnat se zemí. Sledujte několik profesionálních demoličních čet přímo v jejich zvláštní, každodenní práci. Uvidíte, jak strhnou k zemi několikapatrový blok budov a co je třeba zařídit, než dojde k demolici starého mostu nebo opuštěné továrny. A zjistíte, že je to pořádně těžká a nebezpečná fuška. Seriál Demoliční četa nabízí jedinečnou možnost nahlédnout do zákulisí destruktivního dění a krok po kroku sledovat profíky – ničitele v akci. Dávejte pozor, protože v Demoliční četě může i malá chyba způsobit obrovské neštěstí. (TV Prima)

(více)

Recenze (8)

Marze 

všechny recenze uživatele

Originální dokument i když pocitově dlouhý. Měl jsem pot, že mám s demoliční četou dvanáctihodinovou směnu. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Pohled na totální polské amatéry je k nezaplacení. Člověk se až nestačí divit, co jsou schopni prezentovaní pacienti předvést. Myslím, že jsem se nikdy u žádné doku serie asi tolik nenasmál... ()

hammerhead 

všechny recenze uživatele

Poutavý díl “reality show” zhruba o tom, jak se hádají stavaři na stavbě o poškozené kolečko bagru. Je to tak neuvěřitelně smysluplné a zábavné vyplnění volného času, že to snad překonává i komunistické inženýrské seriály, kde se inženýři na rande baví “vo fabrice”. Díky! ()

Hannibal1913 

všechny recenze uživatele

Pšonci idou burat barák, podél kterýho vedou ve vzdalenosti 40cm kabely na sloupech a hrozně se diví, že ty kabely jaksi zajiskří, když na ně padne půlka zdi a že přestane jít proud ☺. Ale jinak je to pro kancelářský městský cipy fajne dokument a rád se podivam na dalši dily ()

Chuppa 

všechny recenze uživatele

Doufám, že je většina z toho jen nahraná, protože jestli ne, tak se kolikrát jedná o naprostej amaterismus a líp by ten barák schodil i Bart Simpson v bagru! ()

Tenno

všechny recenze uživatele

Totální katastrofa. Vypadají spíše jako banda amatérů, kteří ohrožují život ostatních. Aneb když se Pat a Mat naklonují. ()

Reklama

Reklama