Reklama

Reklama

Hell House LLC II: The Abaddon Hotel

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jeto už osm let od tragédie Hell House LLC a stále zůstává spoustu nezodpovězených otázek. Díky anonymnímu tipu je vyšetřující novinářka Jessica Foxová (Jillian Geurts) přesvědčena, že klíčové důkazy jsou pořád skryty uvnitř hotelu Abaddon. Po sestavení týmu, který je stejně jako ona přesvědčený o důkazu, se vydá zpět do hotelu pro jedinou odpověď - získat pravdu. (ARI50)

(více)

Recenze (10)

SkupaCorba 

všechny recenze uživatele

Hah, nebojím sa povedať že je to lepšie než jednička. Pár efektov bolo použitých z prvej časti ale to vôbec nevadí. Taktiež koniec je totálny prevrat všetkého čo sme si doteraz mysleli. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Pokračujeme tam kde jsme skončily, a ono to je i dobře. Opět jsem viděl to co je nepříjemné na pohled, a dokáže to být i děsivé. Tohle FF je prostě založeno na jednoduchosti a skvěle to jede, bavil jsem se protože jsem dostal nové věci, ale i staré no ve finále bych řekl že povedene jako u jedničky, určitě bych bral level víš ale jsem spokojený protože časem dám repete. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Sequel má v sebe plno prvkov z jedničky, jeho naratívnosť a vizuál. Vo svojej váhovej kategórii, je to celkom obstojné, na nič sa nehrajúce found footage. Aj keď by som radšej bral klasickejší prednes, občas aj to stokrát videné prekvapí, resp. napne. Nič nové sa s tým ani urobiť nedalo. V tom by musel byť jedine zázrak. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Na začátku máme chlápka co tam vlezl do hotelu a už ho nikdo neviděl. Jeho matce došly od něho smsky, že tam je a vidí lidí bez očí a pak se objevil záznam z kamery co natáčel. Pak máme televizní debatu kde je chlápek co považuje ty videa za fake a nic se podle něho tam neděje chlápek co má duchařský pořad a je médium  a chlápek co hledá svou sestru což byla pokud chápu dobře ta moderátorka z konce jedničky. Do toho zde vidíme záhadné videa s nevysvětlitelnými osobami a video dvou kluků co vzaly stopařku co tam tehdy umřela ona šla do toho hotelu oni s  ní a už je nikdo neviděl. Hlavní děj se, ale věnuje nezávislému štábu co chce všemu přijít na kloub pozve i to médium a toho chlápka co hledá svou sestru a zmizí tam. 80 procent lepší jak jednička a zajímavější děj navíc jde toho i více vidět a ta scéna s tou stopařkou je děsivá. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Príjemný návrat do hotelu Abaddon. Úvod výborný, gro filmu dobré a zaver opäť ako v jednotke veľmi mierny. Dej plynulo naväzuje na udalosti 1. dielu. Dočkáme sa rozšírenia a obohatenia pôvodného príbehu a aj odpovedí na niektoré dôležité nezodpovedané otázky. Práve toto rozširovanie mytológie ohľadom hotela Abaddon a viacerých postáv je bez debaty najväčším kladom snímku. Strašenie je štýlom podobné jednotke a spočiatku funkčné, no s pribúdajúcimi minútami som si postupne začal zvykať a film strácal na intenzite. Záver nie je zlý, ale poteší skôr z hľadiska príbehového než hororového. Objavujú sa aj nejaké tie logické diery(na to že je hotel strážený policajtami sa do neho bez problémov dostane počas filmu pomerne dosť ľudí) a to CGI v jednej scéne si tvorcovia fakt mohli odpustiť, pretože vyzerá otrasne. Suma sumárum je to o niečo slabšie ako jednotka, ale stále pozerateľné a miestami desivé. Som zvedavý na trojku. 60% ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie nám prinesie v podstate to isté čo jednotka a pokračujeme presne tam kde sme skončili. Natočené opäť dobre ale znova sa nevyhneme najväčším mínusom ff štýlu. Po hororovej stránke parádna atmosféra a lakačky síce ohraté ale fungujú výborne. Do trištvrte ma to bavilo, potom sa tam už odrazu prestalo strašiť a skôr sa kecalo a prechádzalo. Ako v jednotke opäť nezvládnuté finále. Masky solídne, za málo peňazí veľa muziky. Odporúčam pozerať  v noci sám a budete z toho mať najviac. U mňa silnejšie 3*. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

O jedničce jsem napsal, že je to: "Originální found-footage bez lekaček." A o dvojce to platí jakbysmet – ano, překvapivě i když je to dvojka. A překvapivě, i když to na jedničku přímo navazuje, vrací to do hry některé její postavy a používá to její fiktivní videomateriál. Všechno to ale využívá v rámci skvěle poskládaného celku – příběhově zajímavého, atmosférického, napínavého a legitimně kurva děsivého. Rozvíjí to mytologii hotelu Abaddon, převrací to věci, co jste se dozvěděli minule, a propracovává se to k úplně jinému stylu (fakt to skoro změní žánr) finále, než čekáte. A to finále je tak boží, že hned budete chtít trojku. Aspoň já teda chci. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Lepší než první díl....... Jen pro fanoušky FF hororů..... Sice laciné, ale strašení je lepší než u prvního dílu a bavilo mě to víc, škoda toho ukecaného divného konce...... Kdyby jeli v duchu první poloviny filmu, dal bych 4 hvězdy ()

Caviar 

všechny recenze uživatele

Druhý díl série LLC, nás po pár časových smyčkách a připomenutí děje z prvního dílu, nasadí přímo do jeho pokračování, film tentokrát už tolik nenabuzuje nepříjemné pocity a také lekání šlo trochu stranou, více je kladen důraz na děj a snahu vyprávění dát trochu do pořádku, což se také stalo a po jeho shlédnutí máte jasnou představu na co se připravit v dalších dílech. Na FF snímek, ale stále odvedeno na výbornou. ()

Reklama

Reklama