Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Následuj pravidla, buď trpělivá a nech nás abychom se o tebe postarali". Vivien (Katie Douglas), jako mnoho dalších dívek, vyrůstá v přísné internátní škole a sní o tom, že jednou bude přidělena do dobré rodiny. Do té doby se musí snažit. Být poslušná, učit se ctnosti dívky a hlavně pečovat o svou čistotu. To jsou hodnoty, kterým sama věří. Na šestnáctém stupni ale po letech naráží na spolužačku Sophii (Celina Martin), která to vše zpochybňuje. Společně pak objevují, že věci nejsou ani zdaleka takové, jaké se zdají... (jenovef)

(více)

Recenze (9)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Level 16 sa nakoniec ukázalo ako vysoko nudný film. Koncept to má skvelý, spracovanie nie je najhoršie (hoci som mal pocit, že sa tu využilo obrovské množstvo modrej a miestami to bolo nepríjemné), no absolútne zabitý potenciál a tak neskutočne natiahnutá stopáž, že to miestami už absolútne nudí. Na začiatku som sa celkom chytal. Dokonca som mal pocit, že sa dostávame do zaujímavých momentiek a čakal som, že sme možno niekde v polovici, no potom som zistil, že som to pozeral dokopy len 25 minút. Hlavné dve kamarátky sú celkom okey, vysvetlenie celého toho miesta je dobré, no dostávame sa ku všetkému obrovskou okľukou, všetko trvá celú večnosť a ku koncu som mal pocit, že to dokopy je úplne zbytočný film. Zaujímavý fakt len tak bokom - kedysi som písal príbeh s podobnými nápadmi. Nikdy som ho síce nedokončil, takže nebudem hovoriť, čo je lepšie... ale minimálne to môže ukázať, že to pre mňa je niečo čo je mi celkom blízke. A vidieť skvelý nápad spracovaný spôsobom, ktorý ma maximálne frustruje je skutočne smutné. Takže film nemôžem pochváliť. Dúfal som v niečo oveľa lepšie. Toto bolo málo. Hodnotenie: D+ ()

Reklama

xzajox

všechny recenze uživatele

Nie je veľmi čo hodnotiť. Je tu cítiť, že rozpočet filmu bol veľmi nízky, no až tak to nevadí. 99% natáčania v interiéri v prítmí alebo umelom svetle jednoducho tvorí atmosféru. Hlavné role boli ok, vedľajšie už ani nie. Námet je zaujímavý, je tu aj troška napätia a mystery, ale v pozornosti ma to udržalo len tak tak. Taká pohodová slabota, pozrieť iba ak nemáte nič lepšie. 48% - 2* ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama