Reklama

Reklama

Špinavej John

(seriál)
  • USA Dirty John
Trailer
USA, (2018–2020), 11 h 49 min (Minutáž: 41–51 min)

Hrají:

Eric Bana, Connie Britton, Julia Garner, Juno Temple, Jake Abel, Olivia Grace Applegate, Joelle Carter, Camille Chen, Brent Anderson, Sarah Pribis (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Když se láska změní v cosi zvráceného a důvěra se zneužívá k manipulaci, stát se může cokoli – třeba i vražda. Kriminální seriál podle skutečnosti. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (15)

Rumbambule 

všechny recenze uživatele

Obě série mají společné prvky -  na jedné straně žena, v jádru hodná, celkem inteligentní, ale taky úplně blbá, na druhé straně muž - velmi inteligentní, charismatický, ale magor. V prvním případě patologický lhář, narkoman atd., ve druhém mačistický manipulátor... A výsledkem jsou příběhy, které se nejspíš dějí všude kolem nás, protože nikdo neví, co se ve skutečnosti odehrává za dveřmi domovů našich známých a přátel.  Natočené to bylo skvěle, všemi skvěle zahrané. Zajímalo by mě, jak by příběh Betty dopadl, kdyby se odehrával o 20 let později... ()

dzzarka 

všechny recenze uživatele

Pořád si říkám, že právo a zákony v USA jsou trochu schizofrenie a tady se mi to potvrdilo. Seriál jsem dala snad na jeden zátah a od půlky jsem koukala s otevřenou pusou....jako WTF....Eric Bana toho trochu psychicky nestabilního pana zahrál na 100% že začátku mi nesedla paní psychopatova, ale nakonec jsem jí to i věřila... Jako neměla jsem velká očekávání, ale líbilo se mi to a určitě tenhle seriál nezapadne, abych po čase musela přemýšlet o čem to vlastně bylo.... ()

Reklama

Heyyy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál dobrý, ale nemůžu se nevyjádřit k 3 hlavním herečkám. Kde vyhrabaly tak nesympatický a vlastně i nehezký holky, jako byly Debry dcery, to aby jeden pohledal. A ta Debra sice nesympatická ani nehezká není, ale její herecký projev se mi vůbec nelíbil a to říkám jako naprostý laik. Když se prvních 6 dílů tvářila jen zamyšleně (případně se lehce usmívala), kývala hlavou a říkala za velmi častého pomrkávání "Ah... OK", myslela jsem tak nějak, že to patří k tý její naivitě. Ale když neprojevila téměř žádné emoce ani v posledních 2 dílech, kde šlo vážně do tuhého, tak to jsem tedy nepobrala :D Jinak dějově fajné. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Celkově to nebyla vůbec špatná minisérie. Herecké obsazení, tedy až na Banu, bylo příšerné. Na ty holky jsem si musela dlouho zvykat a na tu hlavní herečku jsem si nezvykla vůbec. Celkově ta postava byla hrozně nesympatická a celý ten "mouchy snězte si mě" projev mi hrozně vadil. Ale jinak opravdu super. A hlavně úplně super konec, takže za mě palec nahoru. 4* ()

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nenápadný seriál částečně inspirovaný skutečným příběhem o podvodníkovi, kterého velmi přesvědčivě hraje Eric Bana(season 1). A právě autentičnost děje, který netlačí na přemíru dramatu nebo thrillerové atmosféry, dává vyniknout plíživému napětí, které narůstá s každou dalši epizodou. Druhá série už takovou kvalitu nemá, ale zaujmout dokáže. ()

Galerie (67)

Reklama

Reklama