Reklama

Reklama

Špinavej John - Betty Broderick

(série)
  • USA The Betty Broderick Story
Trailer
USA, 2020, 5 h 44 min (Minutáž: 41–45 min)

Kamera:

Elie Smolkin

Hrají:

Amanda Peet, Christian Slater, Tiera Skovbye, Andy Buckley, Jules Willcox, Missi Pyle, Kelly Sullivan, Lily Donoghue, Cameron Crovetti, Chris Mason (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Prominentka Betty Broderick při trpkém rozvodu se svým nevěrným manželem dospěje do bodu, kdy se uchýlí k násilí. Podle nechvalně známého kriminálního případu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

Trky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série mě nadchla, asi to bylo tím, že vše dopadlo jako v pohádce nebo alespon lidsky a logicky dle určitých parametrů. Druhá série už mě ponořila do psychiky a to doslova depresivní,zhltla jsem ty díly za jeden den.. můj názor....neudělala jsem si ho a nebudu se k tom u vyjadřovat...asi malý, nedivím se jí ()

3anitram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

UFF. Opět skvělé obsazení, ale příběh zcela jiný, než v první sérii. Zkraje mě opět to přeskakování moc nebavilo, ale v druhé polovině se to zlomilo a maximální snaha o objektivitu a vykreslení obou hlavních aktérů byla až děsivá. Jediné, co se mi chce říct, je ZBYTEČNÉ. Vůbec by to nemuselo dojít tak daleko - a tady asi viním více muže - kdyby nebylo té falše (jak velmi poutavě u soudu vysvětluje klinický psychiatr někde v půlce). Hodně syrové a bohužel asi i ne neobvyklé. Nejvíc ovšem lituju děti. Děti to odnesou vždycky nejvíc. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

zatímco první řada byla velmi přímočará,protože tu byl jasně daný záporák a spíš se jen "čekalo" kdy se na to přijde a kdo přežije/nepřežije,druhá řada tak jasně nalinkovaná není ani omylem.Tady tvůrci na základě reálného případu rozehrávají místy hodně silné psychologické drama,ze které není vůbec dobře a je velmi těžko zpracovatelné,tím spíš někým kdo si prošel něčím podobným.Je to sice podáváno tak,že jako záporná postava tu vychází jedna z konečných obětí a i já sem svým způsobem celou dobu (až do posledního dílu) fandil Betty,ale vzhledem k tomu,že tu prakticky nic není černobílé,je na každém jak si přebere.Jinak oba hlavní herci - Amanda Peet i Christian Slater jsou skvělí a je docela škoda,že se někde neobjevují častěji...80% ()

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda nadchla a už to vypadalo na další Kramerová vs Kramer. Jenže další epizody spadly do rutinní formy vyprávění o strastech rodiny, jenž vedly k rozvodu. Díl v soudní síni látku opět pozvedl a pak už seriál dokráčel zdárně do konce. Rozhodně jde o počin, který za zhlédnutí stojí s některými velmi silnými momenty. Zajímavá je i premisa typu co je schopna žena (ne)vydržet,než ji rupnou nervy. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama