Reklama

Reklama

Třeba jsi vrah

  • USA You Might Be the Killer
Trailer 1

Sam (Fran Kranz, "Chata v horách") je obyčejný hlavní vedoucí letního tábora, dokud se hluboko v odlehlých lesích neocitne i se svými kolegy uprostřed příšerného krveprolití. Scéna jako vyšitá z nějakého hororu. Když mu v šerifově kanceláři nikdo nezvedne telefon, Sam zavolá své kamarádce jménem Chuck, znalé prodavačce v obchodu s komiksy a expertce na hororové zápletky (Alyson Hanniganová, "Prci, prci, prcičky"). Chuck má pro něj pár otázek a jemu se možná nebudou líbit odpovědi. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (41)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nebylo to úplně nejhorší, ale celkem mě otravovala forma vyprávění (možná to bylo zvýšenou teplotou :(). Při sledování jsem si vzpomněl na The final Girls - kdy tahle parodie na Slasher byla za mě o dost lepší a víc jsem se u ní nasmál (+ lepší casting). Nahota chybí u obou filmů a Gore je  jediným velkým plusem tady u You Might Be the Killer, rozsekané hlavy, ruce - top scény, brutalita tu opravdu nechybí, natočená je kvalitně, ale jako celek, mě to až tak neoslovilo (37,5°C) (474. hodnocení) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zvrat v přišel vlastně hned na začátku a reverzní styl vyprávění mi docela seděl, ale to bylo tak všechno. Pokud pominu nějaké to gore, je to zoufale nevtipné a vzdor tomu, že se vlastně pořád něco děje, se film strašně táhne. Korunu tomu nasazuje dvojice Kranz-Hannigan, přičemž on leze na nervy a ona je nudná. 30% ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Parodia na klišé v hororroch s vynikajúcou dávkou irónie i krásnym nadhľadom, ktorý mi teda bol po chuti. Je to vyrozprávané zaujímavo, odkazy na známe horrory som uvítal a uvítal som i kombináciu masky s Jasonom, náramne im to pristalo. Je tu slušná vybíjaná, bodycount dosť vysoký a s gore sa rozhodne pohrali. Ja som sa bavil. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Není nad to si pustit horor, kterej o sobě ví, že je bejkovina a tak z toho faktu těží maximum. Zde to splnil na jedničku s hvězdičkou. Stylová hororová jednohubka, která si střílí ze všeho a dělá to docela dobře. Jen ta Alyson v HIMYM nevypadala jako cuchta, ale tu hororovou profesionálku zahrála parádně. Je to záměr nebo stáří? ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Simmons je evidentně velký fanoušek žánru a z jeho přístupu je cítit nadšení. Zkusil zahrát i komediální notu a prezentuje zajímavé nápady (přítel na telefonu, počítadlo mrtvých). Problém tak vlastně může mít jen divák, který nezastydnul v pubertě, kde jsme stejně jako režisér všichni hltali horory jak diví. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama