Reklama

Reklama

Tokio Ghoul S

  • Japonsko 東京喰種 トーキョーグール S (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Kaneki Ken (Masataka Kubota) je napůl člověk a napůl ghúl. Býti ghúlem ale důrazně odmítá a ve snaze vyhnout se ostatním predátorům, ukrývá se v kavárně Anteiku, kde společně s Toukou (Maika Jamamoto) a ostatními pracují. Jednoho dne se v kavárně objeví ghúl jménem Shuu Tsukiyama, jenž si říká Labužník a mladému Kanekimu jeví obzvlášť velkou pozornost. (Arigato)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (3)

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Mě se to docela i líbilo, protože to je "pure Japonsko" se vším všudy, hlavně třeba herecký výkony atd. Taky to má dobrou temnou pomalou atmosféru. Fighty jsou takovej průměr a nic extra, co bych ještě neviděl, jsem nedostal. Brutalita, násilí ano ...taky. Jsem rád, že jsem to viděl. vI když obecně to bude přijímáno jako zbytečný film... ()

Athree 

všechny recenze uživatele

Obrovské zklamání. Neustále jsem se díval na stopáž filmu a říkal jsem si, kdy konečně přijde to podstatné a zajímavé. Navíc se nedočkáme tolik akce a ukázaných "kagune". Jestli po této tragédii bude i třetí díl, divil bych se. Ačkoliv jako správný fanda bych to neodmítal. ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Pro mě naprosto zbytečný film. Nikdo se nikam neposouvá, nic nového se vlastně ani neřeší, jen to tak prostě je. Nemá to vlastně ani zajímavou zápletku – někdo se chce najíst a ten někdo chce sníst Kanekiho... a to je vše přátelé. Jediný, za co palec nahoru, je Kubota Masataka, ani ne tak za jeho herecký výkon, ale jde vidět, že trénoval a je takový více pohyblivý. Pokud vám předchozí film přišel průměrný, tak tenhle vám přijde podprůměrný a snad i jako ztráta času. Za mě to tak je určitě. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama