Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skutečný příběh imigrační právničky Judy Woodové, která v USA iniciovala změnu zákona o udělování azylu, aby zachránila životy žen. Její vítězství zachránilo životy desítek tisíc imigrantek na celém světě. Film začíná stěhováním Judy a jejího syna z Nového Mexika do Los Angeles, aby mohl být chlapec blíž svému otci. Judy pracuje na imigračním oddělení, později ve vlastní advokátské kanceláři. Dostane se k ní i případ Asefy Ashwari, učitelky z Afghanistánu, která jako oběť znásilnění utekla z krajiny a žádá o azyl. Judy se své práci věnuje s plným nasazením a pro své klienty obětuje i čas, který by měla věnovat rodině. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nízke hodnotenie trochu zvýšim. Film má svoje slabšie feministické a proimigračné črty, ale vzhľadom na okolnosti, v ktorých sa odohráva to je prijateľné a až by som povedal žiadúce. A vlastne sa v ňom ústami utečenkine z Afganistanu potvrdzuje, že medzi Talibanom a USA je len ten rozdiel, že v USA sa ešte môžete nejako domáhať spravodlivosti a práv. No narábať s vami môžu rovnako a dokonca na základe obdobných predsudkov. Na moje prekvapenie dosť nenápadný až zabudnutý film. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Akože chápem boj za za ľudí, čo sa nemôžu hájiť sami. Je pochopiteľný aj rozpad jej rodiny a celkovo, celé jej správanie. Otázka ale znie, stálo jej to celé za to? Asi hej. Inak silná dráma o nezlomnosti, odhodlaní, a veľmi ľudsky podaných zákonoch a paragrafoch. Ale neni to ani silná súdna dráma, ani silný ľudský príbeh, také niečo medzi, čo malo ale potenciál na viac. Súcitná 3 z 5 ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 22. září 2018 na filmovém festivalu v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Natáčelo se ve městě Santa Clarita (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama