Reklama

Reklama

Recenze (3)

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Už z úvodní scény bylo jasné, že půjde o nízkorozpočťák jako blázen, ale i u takových se dá pobavi i zasmát. Bohužel tenhle případ to není. V zásadě jde o to, že otec od rodiny najde na půdě krabici, otevře jí a začne mu hrabat. Nic proti, ale pokud chcete točit horor o rozkladu osobnosti, potřebujete k tomu opravdového herce. A ten se tady nevyskytoval. Výsledkem je pak nudná fraška s očekávaným koncem, Nejzajímavější je tak plakát, který je ovšem úplně mimo. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérský trash natočený v jednom domečku s autem (na to padl asi celý rozpočet) o disfunkční rodině (Vy jste chtěli horor? máte smůlu).  Tak, že v podstatě chlápek spadne ze stromu a zlomí si nohu tím pádem je omezený (už předtím byl omezený jak každý kdo volí Babiše za koblížek nyní je ještě více)  jeho ženu to štve a opustí ho i s děckem a mu začne hrabat začne vidět jakési stíny a pak ho dostanou.  Na konci máme pointu  ve stylu  kde zmizela jeho žena a dítě. Co zde pochválit kromě začátku nic. 0 procent ()

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

No, nemůžu říct, že bych si to vyloženě užil. On ten nápad možná nebyl až tak strašný, ale to provedení se moc nepovedlo. Asi největší chyba byla ve volbě hlavního hrdiny. Nesympatický přehrávající amatér... Úvodní scéna je příšerná, pak si film drží svou hladinku, aby nakonec diváka potěšil tím, že ten co diváka celou dobu sral konečně umře. Plot twist na konci se dal čekat, ale ten se snad jako jedna z mála věcí povedl. Efektů je pomálu a celkově jde spíš o amatérský nízkorozpočťák.  20% ()

Reklama

Reklama